İpekyolu Başkan Adayı Bilici'nin Hedefi: 'Van'a Milli Görüş Ruhuyla Hizmet'

Yeniden Refah Partisi'nden Bilici, Van'da Milli Görüş Belediyeciliği Sözü Veriyor

Van Haberleri 4.03.2024 03:16:00 0
İpekyolu Başkan Adayı Bilici
Tarih: 04.03.2024 03:22 Güncelleme: 04.03.2024 12:31

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'na katılan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, fuar ziyareti ve Beşyol esnafı ile buluşmalarına devam ediyor. Van halkının ilgisinin yüksek olduğu görülen ziyaretlerde Bilici, Milli Görüş belediyeciliğini Vanlılarla buluşturma isteklerini vurguladı ve yerel seçimlerde destek çağrısında bulundu.

VAN ESNAFI VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE BİR KAMPANYA

Mehmet Bilici'nin yoğun geçen seçim çalışmaları, Van'ın dört bir yanında yankı buluyor. Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı olarak Bilici, birebir temas kurduğu esnaf ve vatandaşlardan gelen destek taleplerini dinleyerek, Milli Görüş belediyeciliğinin getireceği yeniliklerden bahsediyor.

BİLİCİ: VAN'IN GELİŞİMİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Partimizle yapılan röportajda Mehmet Bilici, Van'ın gelişimine yönelik planlarını açıkladı: "Yerel seçimlerde zafer elde edersek, Van'ımıza yapılan her türlü olumlu katkıda bulunmak için çalışacağım. Van'ın ekonomik kalkınması ve sosyal hayatının zenginleşmesi için projelerimizi hayata geçireceğimizi belirtmek isterim. Van halkımızın desteğini bekliyorum." şeklinde konuştu.

VAN HALKINDAN BİLİCİYE YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerinde Van halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet Bilici, Milli Görüş belediyeciliğinin getireceği değişimi anlatırken, seçimlerde desteklerinin önemine değiniyor. Belediye başkan adayı, Van halkı ile bir araya gelerek, kentin geleceğini şekillendirecek projeler için fikir alışverişinde bulunuyor ve yerel seçimlerde kendisine destek olmalarını istiyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem