İpekyolu Başkan Adayı Bilici, 8 Mart'ta Kadınlara Karanfil Dağıttı!

Kadınlar Günü'nde anlamlı jest yapan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici kadınlara karanfil dağıttı.

Van Haberleri 8.03.2024 21:17:00 0
İpekyolu Başkan Adayı Bilici, 8 Mart
Tarih: 08.03.2024 21:21 Güncelleme: 09.03.2024 01:19

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yeniden Refah Partisi'nin İpek Yolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir dizi etkinlik düzenledi. Bilici, bu özel günde, kadınlara gösterdiği jestle onların yüzünü güldürdü.

İpek Yolu Belediye Başkanlığı için yarışan Mehmet Bilici, görevi aldığı takdirde kadınlara yönelik çalışmalarına hız vereceğinin sinyallerini verdi. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Bilici'nin kampanya aktiviteleri de hız kazandı.

VAN'DA SİYASİ HAREKETLİLİK ARTIYOR

Van'ın siyasi arenası, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle oldukça hareketli günler yaşıyor. Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Bilici de seçim kampanyasını hızlandırarak adından söz ettiriyor. Zübeyde Hanım Caddesi'nde başlattığı esnaf ziyaretleriyle halkla iç içe olan Bilici, Van Alışveriş Merkezi'nde de kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir dokunuş yaptı.

DESTEK ÇAĞRISI

Bilici, halkın kendisine olan ilgisinden memnuniyetini dile getirdi ve yaklaşan seçimler için destek çağrısında bulundu. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bilici, kadınların gününü karanfillerle renklendirerek, onlara olan saygısını ve seçim vaatlerinin arkasında durma niyetini göstermiş oldu. Yerel yönetimde göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projelerle kadınlara olumlu katkılar sunmayı hedeflediğini vurguladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem