İpekyolu Adayı Bilici'nin Esnaf Dostluğu: Gözardı Edilenlerin Yanında!

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Adayı Mehmet Bilici, gözden kaçan Eski Özalp esnaflarını ziyaret ederek gönülleri fethetti. iğer politikacıların unuttuğu bu bölgenin halkı Bilici'nin bu jestine teşekkür etti.

Van Haberleri 4.03.2024 21:52:00 0
İpekyolu Adayı Bilici
Tarih: 04.03.2024 21:58 Güncelleme: 04.03.2024 23:11

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yerel seçimlerde esnafın yanında olan İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici'nin saha zalışmaları esnafta karşılık buluyor.

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Bilici, yerel seçimler öncesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, genellikle göz ardı edilen Özalp mahallesindeki esnafı ziyaret ederek, onların sorunlarına ve taleplerine kulak verdi.

DİĞER SİYASETÇİLERİN UNUTTUĞU BÖLGE: ÖZALP DURAĞI

Belediye başkanlığı için yarışan Bilici, seçim öncesi kentin dört bir yanını dolaşmayı hedefliyor. Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı ve Eğitimci-Yazar Mehmet Bilici'nin son durağı, kent merkezine bağlı Eski Özalp Durağı olan bölge oldu. Burada yaptığı ziyaretler sırasında, diğer politikacıların gözden kaçırdığı esnafı ziyaret ederek, onların takdirini toplamayı başardı.

ESNAFIN MEMNUNİYETİ VE TEŞEKKÜRLERİ

Ziyaretler sırasında esnaf, şimdiye kadar kendi bölgelerine hiçbir siyasi parti temsilcisinin gelmemiş olmasından yakınırken, Bilici ile tanışmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Esnaflar, daha önce siyasetçiler tarafından yalnızca ana caddelerdeki gösterişli esnafların ziyaret edildiğini, ancak Bilici'nin kendi bölgelerine gelmesinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirttiler. Bilici'nin bu hareketi, yerel seçimlerde adayların toplumun her kesimine ulaşması ve herkesin sesine kulak vermesi gerektiği yönünde güçlü bir mesaj olarak kabul edildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem