Tarih: 23.09.2024 00:46

İntikam ve Deha İkilisi Ekranlarda: Aras Bulut İynemli'nin 'Deha'sı Başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

TÜRK EKRANLARININ YENİ İNTİKAM HİKAYESİ: DEHA

Yakın zamanda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan "Deha" dizisinin merakla beklenen oyuncu kadrosu netlik kazandı. İlk bölümü öncesinde dizi hakkındaki detaylar araştırılan oyuncular ve karakterleri hakkında bilgiler ortaya çıktı.

YENİ DİZİNİN YAZARI VE YÖNETMENİ KİM?

Damla Serim'in kaleme aldığı ve Umut Aral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ay Yapım imzası taşıyan dizi "Deha", cumartesi günleri izleyicisi ile buluşacak. Baba ve oğul arasındaki yıllar süren ayrılığın ardından yaşanan dramatik yüzleşmeyi ve intikam öyküsünü ekrana getirecek olan Deha, başarılı ve star oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor.

DEHA DİZİSİNİN YILDIZLARLA DOLU OYUNCU KADROSU

Dizinin yüksek beklentilerle dolu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve genç oyuncu Yusuf Selim Uğurlu rol alıyorlar.

DEHA'DA BABA-OĞUL REKABETİ VE YÜZLEŞME

Karmaşık olay örgüsüyle derinlikli bir hikayeyi seyirciye sunacak olan "Deha", iyilik ve kötülük arasında bocalayan baba ve oğulun öyküsünü izleyiciye taşıyacak.

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN KARAKTERİ DEVRAN

Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı karakter Devran, çocukluk döneminde babasının terk etmesiyle travma yaşayan ve zor bir hayat süren bir dahi. Dehasını ne yönde kullanması gerektiğini seçmeye çalışan Devran, karakterin gerçek kimliğini ve iç dünyasını sergileyecek.

AHSEN EROĞLU KADRODA ESME OLARAK

Ahsen Eroğlu, ailesinin baskısı altında hayallerini gerçekleştirmeye çabalayan ve bir o kadar da inatçı Esme karakterine hayat verecek.

TANER ÖLMEZ'DEN CESUR KARAKTERİNE HAYAT

İskender ve Aysel'in oğlu Cesur karakterini canlandıracak olan Taner Ölmez, ebeveynlerinin kötücül niteliklerini taşıyan ve babasından dahi korunması gerektiğini öğrenmiş bir figürü oynayacak. Dizideki olayların seyrini değiştirecek olan Devran'ın hayatlarına girişi ile Cesur karakterinde de önemli değişimler yaşanacak.

UĞUR POLAT İSKENDER ROLÜNDE

Uğur Polat, hırsları yüzünden ailesini terk eden ve başkalarını aldatarak hayatını sürdüren İskender karakterine hayat veriyor. Çocuklarından biri olan Devran'ın yetişkinliğinde de hikayesine bir şekilde dahil olan İskender, son derece karmaşık bir figür olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

MELİS SEZEN'İN KARAKTERİ İMRE

Özgür ruhlu ve enerjik bir kadın olan İmre karakterini Melis Sezen canlandıracak. Kendine has bir yaşam anlayışına sahip olan İmre, dizide farklı bir renk katması beklenen figürlerden biridir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —