İnönü Üniversitesi tercih ve tanıtım günleri MalatyaPark AVM’de başladı

İnönü Üniversitesi tercih ve tanıtım günleri MalatyaPark AVM’de başladı

Eğitim 5.08.2025 16:07:33 0
İnönü Üniversitesi tercih ve tanıtım günleri MalatyaPark AVM’de başladı
Tarih: 05.08.2025 16:07 Güncelleme: 05.08.2025 16:07
İnönü Üniversitesi’nin Tercih ve Tanıtım Günleri, üniversite adaylarına rehberlik etmek amacıyla MalatyaPark AVM’de başladı.
İnönü Üniversitesi’nin geleneksel hale gelen Tercih ve Tanıtım Günleri, bu yıl da üniversite adaylarını bilgilendirmek ve yönlendirmek amacıyla MalatyaPark Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
4-8 Ağustos 2025 tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte üniversitenin 14 fakültesi, 3 meslek yüksekokulu ve 1 devlet konservatuvarına ait akademik birimler tanıtım stantlarında yerlerini aldı.
Etkinliğin ilk gününde İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, MalatyaPark AVM’yi ziyaret ederek tanıtım alanındaki tüm stantları gezdi, akademik personel ve öğrenci adayları ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Rektör Akpolat’a, MalatyaPark AVM Genel Müdürü Coşkun Güvenç eşlik etti.
Rektör Akpolat, etkinliğin açılışında yaptığı açıklamada, "Bu tür etkinlikler, üniversite adaylarının doğru tercih yapmalarına katkı sağladığı gibi üniversitemizin akademik gücünü ve imkanlarını daha geniş kitlelere tanıtmak açısından da büyük önem taşıyor. MalatyaPark AVM ile iş birliği içinde düzenlediğimiz bu organizasyon, öğrencilerimizle doğrudan temas kurma fırsatı sunuyor" ifadelerini kullandı.
MalatyaPark AVM Genel Müdürü Coşkun Güvenç ise, "Şehrimizin köklü kurumlarından İnönü Üniversitesi’ni ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Gençlerin eğitim yolculuklarında doğru kararlar almalarına destek olmak bizim için son derece değerli" dedi.
Tercih döneminde olan öğrencilere rehberlik etmek amacıyla düzenlenen bu etkinlik kapsamında, üniversitenin tüm akademik birimlerinden temsilciler görev alıyor. Katılımcılar, bölüm içerikleri, kampüs yaşamı, burs imkanları ve kariyer imkanları hakkında birebir bilgi alma fırsatı buluyor.
Etkinlik, 8 Ağustos tarihine kadar her gün saat 10.00 - 19.00 arasında MalatyaPark AVM zemin kat etkinlik alanında ziyaret edilebilecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ