İngiliz kadın taraftar Katar'dan dünyaya seslendi! "Buradaki insanlardan öğreneceğimiz çok şey var"

2022 Dünya Kupası maçlarını takip etmek için Katar'a giden Sözlerinden İslam'dan etkilendiği anlaşılan 19 yaşındaki İngiliz Ellie Molloson, Yeni Şafak'a konuştu.

Dünya 7.12.2022 01:05:00 0
İngiliz kadın taraftar Katar
Tarih: 07.12.2022 01:09

2022 Dünya Kupası maçlarını takip etmek için Katar'a giden 19 yaşındaki İngiliz Ellie Molloson, Yeni Şafak'a konuştu. Sözlerinden İslam'dan etkilendiği anlaşılan Molloson, "Buradaki insanlardan öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu düşünüyorum." dedi. 

2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar, Batılıları dize getirecek uygulamalara imza attı.

Katar yönetimi, stadyumlarda alkol almayı yasakladı. Bununla birlikte LGBT'li sapkınları temsil eden her türlü provokasyon aracına da geçit vermeyen Katar, diğer yandan da turnuvayı takip etmeye gelen, Müslüman olmayan ülkelerin taraftarlarına İslam'ı tebliğ etti.

Katar'daki yaşam biçimi, birçok taraftarı etkiledi. Macaristan ve Almanya başta olmak üzere birçok ülkenin taraftarı Katar'da İslam ile şereflendi.

2022 Dünya Kupası maçlarını takip etmek için Katar'a giden 19 yaşındaki İngiliz Ellie Molloson da ülkede yaşadıklarından etkilendiğini belirterek, Yeni Şafak gazetesine verdiği röportajında şu ifadeleri kullandı:

Burada hiçbir tacize uğramadım. Kadınlar gece vakti bile sokaklarda rahat şekilde gezebiliyor. İngiltere'de böyle bir şey mümkün değil. Buradaki insanlardan öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem