Tarih: 11.09.2024 21:37

İnci Taneleri Hasreti Bitiyor: Yeni Sezon Perdeyi Ne Zaman Aralıyor?

Facebook Twitter Linked-in

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON MERAKI

Kanal D'nin izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen dizisi İnci Taneleri'nin yeni sezon başlangıç tarihi merak konusu olmaya devam ediyor. İlk sezonu ile dikkat çekici bir kitleyi ekrana kilitleyen İnci Taneleri, 17. bölüm ile sezon finali yaparak izleyicilerine veda etmişti. Fakat ardından hayranları dizinin yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağını ve ilk bölümün ne zaman yayınlanacağını sabırsızlıkla sormaya başladılar. Peki, İnci Taneleri'nin yeni sezon ilk bölümü bu hafta Kanal D'nin yayın akışında yer alıyor mu?

İNCİ TANELERİ 2. SEZON İLK BÖLÜM BEKLENTİSİ

Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın, İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk bölümünün bu hafta Perşembe günü izleyici ile buluşmayacağı bilgisi edinildi. Ancak dizinin hayranları, merakla bekledikleri 2. sezon ilk bölümünü izlemek için muhtemelen önümüzdeki hafta Perşembe gününü işaret ediyorlar.

12 EYLÜL PERŞEMBE KANAL D YAYIN AKIŞI DEĞİŞİMİ

Kanal D yayın akışında küçük bir değişiklik de göze çarpıyor. İnci Taneleri'nin beklenen yeni bölümünün olmaması, Perşembe günkü programda farklı içerikleri ekranlara getirecek. 12 Eylül Perşembe gününe özgü yayın akışı şu şekilde:

- Sabah 07:00'de "Öyle Bir Geçer Zaman Ki",
- 09:00'da "Neler Oluyor Hayatta?",
- 11:00'de "Bizi Birleştiren Hayat",
- 11:45'te "Bizi Birleştiren Hayat"ın yeni bölümü,
- 13:00'de "Gelinim Mutfakta",
- 16:00'da "Ayazın Sonu Güneş",
- 17:15'te tekrar "Bizi Birleştiren Hayat",
- Akşam 18:30'da "Kanal D Ana Haber",
- Gece 20:00'de "Demir Kadın: Neslican" belgeseli ile devam edecek.

Dizi severler, kanalın resmi duyurularını takip ederek İnci Taneleri 2. sezonun başlama tarihini öğrenebilir ve sevdikleri diziye kavuşmanın mutluluğunu yaşayabilirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —