İlkokulda renkli bilim şenliği

İlkokulda renkli bilim şenliği

Eğitim 14.04.2025 18:50:23 0
İlkokulda renkli bilim şenliği
Tarih: 14.04.2025 18:50 Güncelleme: 14.04.2025 18:50
Erzurum’un Oltu ilçesinde eğitim alanında örnek bir etkinliğe daha imza atıldı. Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik’in desteğiyle Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri tarafından okul salonunda düzenlenen Bilim Şenliği Sergisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Etkinliğe Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Bilim şenliğinde 30 farklı proje sergilendi. Öğrencilerin özgün ve geliştirici çalışmaları, davetlilerden tam not aldı.
Üçüncü sınıf öğrencileri Kitabımın Kahramanıyım, El Emeği Atkım, Tekerleme Kapışması, Masal Gemisi, Eş Anlamlı Kelimeler Dürbünü, Kelime Çarkı, El Emeği Bilekliğim, Doğru Yazılan Tişört, El Emeği Halım, Kuklalar Konuşuyor, Emojiler Konuşuyor, Karikatürle Deyim ve Atasözleri, Teraryum gibi projelerle etkinlikte yer aldı. Dördüncü sınıf öğrencileri ise; Çevrim İçi Oyun Tasarlama, Şiir Kitabım, Zıddımı Bul, Beni Eleştir, Resfebe, Dilimize Yerleşmiş Yabancı Kelimeler, Tombalanın Hazırlanışı, Eş ve Zıt Anlamlı Kelimeler, Noktalama İşaretleri, Yönleri Tanıyorum, Kendi Sözlüğümüzü Yapıyoruz, Benim Etkinliğim Benim Bulmacam, Altı Şapka Bakış Açımı Yönlendiriyorum, Okuyan Aileler Okuyan Çocuklar, Çarkı Çevir Hikayeni Kur gibi birçok farklı projeyle bilime olan ilgilerini ortaya koydu.
Sergi sonunda düzenlenen bilgi yarışmasıyla etkinlik daha da renkli hale geldi. Yarışmada başarılı olan öğrencilere ödüllerini Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Adem Çelebi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin takdim etti. Katılımcılar etkinlik sonunda öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, bu tür çalışmaların öğrencilerin özgüvenini ve akademik başarılarını artırmada büyük rol oynadığını ifade ettiler.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: ilkokulda renkli bilim şenliği
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ