İlk İtiraf: Amcası Narin'in Cesedini Bana Verip Dereye Attırdı

Cinayet soruşturmasında şok itiraf: Narin'in cesedini amca verdi, ben derenin kenarına götürdüm.

Asayiş 9.09.2024 13:04:00 0
İlk İtiraf: Amcası Narin
Tarih: 09.09.2024 13:09

Diyarbakır'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor. 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki küçük kızın cinayetiyle ilgili yeni bir itirafla karşı karşıyayız.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Narin Güran'ın bulunmasıyla ilgili süren çalışmalar sonucunda 8 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni, köyün yakınında bir dere yatağında çuval içinde keşfedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da gerçekleşen bu elim olayda Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını kamuoyuna duyurdu.

24 GÖZALTI VE SORGU

Cinayetin ortaya çıkmasının ardından küçük Narin'in ailesinden ve çevresinden 24 kişi gözaltına alındı. Anne, baba, kardeş dahil olmak üzere toplamda 24 şüphelinin sorgusu sürüyor ve bu kişilerden bazılarının ifadeleri cinayetin aydınlatılmasında önemli rol oynamaya başladı.

İLK İTİRAF ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan zanlılardan birinin itirafı, cinayetin çözülmesine ışık tuttu. Muhtar olduğu belirtilen bir kişinin zanlıya cesedi çuval içerisinde teslim ettiği ve zanlının da bu çuvalı yakındaki dereye götürdüğü iddia edildi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

Bu itirafla birlikte soruşturma daha da derinleşti. Sabah'tan Halit Turan'ın aktardığı bilgilere göre, Narin'in cansız bedeni üzerinde yapılan incelemelerde toplam 91 numune alındı. Ayrıca küçük kızın cesedi bulunan çuvalda, sol bacağının diz kısmı kopmuş vaziyetteydi ve kemik parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği bildirildi.

Soruşturmanın akıbeti ve cinayeti ç surroundustürecek diğer itirafların ne olacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili gelişmeler, kamuoyunun ve adaletin merceğinde yakından takip ediliyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem