İlk mezuniyet heyecanını yaşadılar

İlk mezuniyet heyecanını yaşadılar

Eğitim 12.06.2024 17:07:56 0
İlk mezuniyet heyecanını yaşadılar
Tarih: 12.06.2024 17:07
Erzurum’un Yakutiye ilçesindeki Tatbikat İlkokulu’nun 4’üncü sınıf öğrencileri, ilköğretim okulunun birinci aşamasından mezun olmanın heyecanını okul idarecileri, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte yaşadılar.
Okulun 4/C Şubesi öğrencilerinin mezuniyet töreni, Sınıf Öğretmeni Seher Yazıcı’nın nezaretinde Erzurum Öğretmenevi Salonu’nda düzenlendi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Okul Müdürü Yener Kütükcü, Sınıf Öğretmeni Seher Yazıcı ve öğrenci velileri adına Ömer Koz birer konuşma yaptı.
Konuşmasında öğrencilerine nasihatlerde bulunan Seher Yazıcı, “4 yıl önce bana heyecanla bakan o minik gözlerin sahiplerini bugün hedefini bilen, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi bireyler olarak mezun ediyoruz. Sevgili yavrularım; Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın, başarın Hepinizin vatanına, milletine ve bayrağına yürekten bağlı birer fert, ailelerinize hayırlı evlat olmanızı temenni ediyorum. Hepinizi çok seviyorum. Yolunuz, bahtınız hep açık olsun, başarılarınız daim olsun” dedi. Konuşmaların ardından velilerinden Oya Duman sınıf öğretmeni Seher Yazıcı’ya günün anısına çiçek, İhsan Senir de bir plaket takdim etti.
Törende daha sonra 4/C sınıfı öğrencileri, Halk Oyunları Eğitmeni Oktay Toktaş nezaretinde Kafkas Halk Oyunları gösterisini sundular. İzleyenlerden büyük alkış alan gösteriden sonra öğrenciler öğretmenleri Seher Yazıcı’yı aralarına alarak, “Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” şarkısını hep birlikte seslendirdiler. Törende daha birçok şarkı ve şiiri başarıyla seslendiren öğrenciler, program boyunca müzik eşliğinde neşeli dakikalar geçirdiler. Program, öğrencilere diplomalarının dağıtılması, fotoğraf çekimi ve havaya kep atmalarının ardından sona erdi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem