İlhan Palut: "Gerçekçi hedefler için zaman var"

İlhan Palut: "Gerçekçi hedefler için zaman var"

Van Spor 12.07.2023 09:39:13 0
İlhan Palut:
Tarih: 12.07.2023 09:39 Güncelleme: 12.07.2023 09:39
Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki enerji depolamaya devam ediyor. Teknik Direktör İlhan Palut, "Kadromuzu belli olduktan sonra gerçekçi hedeflerimizi ortaya koyarız. Gerekli takviyeleri yapmak için gayret ediyoruz" dedi.
Çaykur Rizespor’un Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde devam eden hazırlık kampını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Teknik Direktör İlhan Palut, “İlk hazırlık maçımızı Samsunspor ile yaptık. Maça iki takım halinde çıktık. Tüm futbolculara oynama imkanı verdik. Maçın sonlarına doğru da genç oyuncularımızı maça aldık. Bizim için iyi bir antrenman maçı oldu. Eksiklerimiz var, henüz tam olarak özellikle fiziksel, taktiksel ve takım oluşumu olarak hazır değiliz. Bir yandan böyle maçlar yaparak taktiksel anlamda ve bir yanda da kadro mühendisliği ile alakalı çalışmalar yapıyoruz. Erzurum hem konaklama hem de saha hem de iklim olarak çok güzel bir kamp merkezi imkanı sunuyor. Takımımızı kuralım, kadromuz bir belli olsun, çalışalım, biraz yol alalım sonra gerçekçi hedeflerimizi ortaya koyarız. Antrenmanlarımızla birlikte takıma gerekli takviyeleri yapmak için gayret ediyoruz” dedi.

Futbolcular Samsun maçında göz doldurdu
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunpor ile yaptığı hazırlık maçında 1-0 mağlup olan Rize ekibinde futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde oynanan maçta Çaykur Rizespor, Samsunspor karşısına Tarık Çetin, Phiri, Benhur, Güvenç Usta, Mithat Pala, Emre Şimşek, Halil İbrahim, Emirhan Topçu, Ahmet Eren Altındaş ve Sinan Osmanoğlu 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda da Zafer Görgen, Eren, Muhammet Enes, Grahovac, Olawoyin, Alberk, Oğuz, Selim Ay, Sefa, Muhammet Mert, Emirhan Yılmaz, Papa ve Seyfettin Anıl oyuna dahil oldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ