İl Müftüsü Okuş, hafızları ödüllendirdi

İl Müftüsü Okuş, hafızları ödüllendirdi

Eğitim 15.04.2025 15:29:10 0
İl Müftüsü Okuş, hafızları ödüllendirdi
Tarih: 15.04.2025 15:29
Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş, Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran hafızları ödüllendirdi.
Müftülük toplantı odasında hafız görevlilerle bir araya gelen İl Müftüsü Okuş; "İl merkezinde iki, Derecik, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde birer camide olmak üzere toplam beş camide bütün hafız görevlilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz hatimle teravih namazında gösterdiğiniz başarı nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.
Hafız olmaktan ziyade hafız kalmanın önemine vurgu yapan İl Müftüsü Okuş, hafızlardan önümüzdeki yıllarda tek başına hatimle teravih namazı kıldırabilme cesaret ve seviyesine ulaşıncaya kadar çalışmalarını istedi.
İl Müftüsü Okuş, konuşmanın ardında hafız görevlilerin konuyla ilgili görüş ve önerilerini alarak çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem