Iğdır’da sosyoloğa saldırı anı güvenlik kamerasında

Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli sosyoloğa, motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yerel 7.10.2021 23:29:10 0
Iğdır’da sosyoloğa saldırı anı güvenlik kamerasında
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.10.2021 23:29

Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli sosyoloğa, motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 5 Ekim salı günü Halfeli Caddesi Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yanında yaşandı. Mustafa Sefa (31), çalıştığı kurumun tadilatta olmasından dolayı karşıda bulunan petrolün tuvaletine gitti. Sefa, geri döndüğünde telefon ile konuşurken yolun ortasında bir süre önce boşandığı eşinin kardeşi Süleyman A. ile onun amcasının oğlu F.A. ile karşılaştı. Motosiklet üzerindeki kuzenlerden arkada oturan Süleyman A., Mustafa Sefa’ya tabancayla 5 el ateş etti. Kurşunlardan biri Mustafa Sefa’nın bacağına isabet etti. Sefa yere yığılırken, ateş açan şahıslar hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Mustafa Sefa, Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sefa, hastanede tedaviye altına alınırken polisler bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini izledi.

Yapılan teknik çalışma sonrası polis ekipleri, iki kuzeni azmettirdikleri iddiasıyla İ.A. ve İ. A.’yı gözaltına aldı. Süleyman A. ile F.A. da yapılan çalışma sonrası polis ekipleri tarafından yapılan çalışma ile yakalandı. Hastanede tedavisi süren Mustafa Sefa, polise verdiği ifadesinde, "Kurum tadilatta olduğu için lavabo ihtiyacı sebebiyle karşıdaki petrol istasyonuna gittim. Dönüşte, motosikletle yanıma gelenlerden bir süre önce ayrıldığım eşimin kardeşi Süleyman A. ile amcasının oğlu F.A. idi. Süleyman, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu esnada yakın mesafeden 5 el ateş etti. Bacağımdan yaralanıp yere düştüm. Her iki şahıs ve onları azmettirenlerden şikayetçiyim" dedi.

Mahkemeye çıkarılan 4 şüpheliden Süleyman A. tutuklandı, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sefa’nın iki gün içinde taburcu olacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ