İçişleri Bakanlığı bin 608 Sözleşmeli Personel Alacak

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş İlanları 3.04.2024 13:43:00 0
İçişleri Bakanlığı bin 608 Sözleşmeli Personel Alacak
Tarih: 03.04.2024 13:47 Güncelleme: 03.04.2024 14:26

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapacak olan bin 608 yeni sözleşmeli personelin alımı için ilan yayımladı.

ALIM YAPILACAK POZİSYON

Bu büyük personel alımı; büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, tekniker, destek personeli, mimar teknikeri, arşiv uzmanı, çağrı karşılama personeli, programcı, koruma ve güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlarda yapılacak. Adayların 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) belirli puan türlerinden en az 60 puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURU SARTLARI VE SÜRECİ

Öğrenim düzeylerine bağlı olarak lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türlerini tercih edecek adaylar, pozisyon sayısının en fazla dört katı kadar kişi ile sınırlandırılacak. Bakanlık, tercih sıralamasına göre bu adayları değerlendirme sürecine tabi tutacak. İlgililer, başvurularını 22-26 Nisan tarihleri arasında E-Devlet portalı üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Bu geniş çaplı istihdam hamlesi, İçişleri Bakanlığı'nın hizmet kapasitesini güçlendirirken, birçok vatandaşa da kamu sektöründe istihdam imkanı sunarak çalışma hayatına katılımlarını sağlayacak önemli bir fırsat teşkil ediyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem