Icardi'nin Sakatlık Şoku: Cimbom'a 3-6 Hafta Ara!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin sağ arka adale yaralanmasında kısmi yırtık tespit edildi. Dev derbi ve Avrupa mücadelelerinde forma giyemeyecek.

Spor 1.09.2024 17:55:00 0
Icardi
Tarih: 01.09.2024 17:58 Güncelleme: 01.09.2024 23:04

Icardi sakatlandı. Galatasaray'ın gülcüsü sahalardan uzak kalacak.

MAURO ICARDI SAKATLIĞI

Galatasaray, Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi'nin sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildiğini ve futbolcunun tahminen 3-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Bu haber, Galatasaray taraftarlarını ve takımı yakından etkileyecek önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.

GALATASARAY FARKLI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'in dördüncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller, Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler (kendi kalesine), Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı'dan geldi. Adana Demirspor'un tek golü ise penaltıdan Andrew Gravillon tarafından kaydedildi. Galatasaray bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti.

ICARDI YARALANDI VE OYUNDAN ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk yarısında Mauro Icardi, pas atmak istediği bir pozisyonda sağ bacağını tutarak sakatlanmış ve acı içinde yerde kalmıştı. Temkinli davranan teknik ekip, futbolcunun yerine 25. dakikada Michy Batshuayi'yi dahil etti. Icardi, sağlık ekibinin eşliğinde doğrudan soyunma odasına gitti.

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Galatasaray kulübünden yapılan resmi açıklamaya göre, Mauro Icardi'nin sağlık kontrolleri sponsor hastanede yapıldı ve zorlanma, kanama ve kısmi yırtık teşhisi konuldu. Tedavisine derhal başlandığı bildirildi. Arjantinli golcünün, Fenerbahçe ve PAOK maçlarına yetişmesi beklenmiyor.

ÖNEMLİ MAÇLAR YAKLAŞIYOR

Bu sakatlık, derbi maçlarına hazırlanan Galatasaray için büyük bir kayıp anlamına geliyor. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in altıncı haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Tarih henüz kesinleşmese de, bu maçın 22 Eylül Pazar günü oynanması öngörülüyor. Ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Eylül Çarşamba günü Yunanistan'ın PAOK takımını ağırlayacaklar. Mauro Icardi'nin bu önemli karşılaşmalara yetişip yetişemeyeceği büyük bir merak konusu.


Anahtar Kelimeler: Icardi' Sakatlık : Cimbom' - Hafta !
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem