Tarih: 14.09.2024 12:35

Hisarcıklıoğlu'ndan Van'daki Firmalara: 'Her Biriniz Bir Yıldız, Ödülü Sonuna Dek Hak Ediyorsunuz!'

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın öne çıkan işletmelerini onurlandıran İstihdamın Yıldızları ödül töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu, düzenlenen törende her firmanın bir yıldız olduğunu ve her birinin ödülü hak ettiğini ifade etti.

VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN ÖNEMLİ ORGANİZASYON

Ödül töreni, Van ziyareti esnasında, Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği bir etkinlik olarak dikkat çekti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun da bulunduğu törende başarılı girişimcilere ödülleri verildi. Hisarcıklıoğlu, iş dünyasına verdikleri katkılardan dolayı ödüle layık görülen girişimcileri tebrik etti.

HİSARCIKLIOĞLU'NUN ÖVGÜ DOLU SÖZLERİ

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ödül töreninde yaptığı değerlendirmelerde, "Van Ticaret ve Sanayi Odası İstihdamın Yıldızları Ödül Töreni'nde, firmalarımızın fazlasıyla hak ettikleri ödülleri takdim ettik. Ödül alan girişimcilerimizi yürekten kutluyorum. Üretim, yatırım, ihracat yapan, istihdam sağlayan her firma bir yıldız ve ödülü hak ediyor." ifadelerini kullanarak işletmelerin başarılarına vurgu yaptı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —