Hisarcıklıoğlu'ndan Van'a Gastronomi Alkışı: 'Van, Ruhunu Lezzetle Yaşatıyor!'

Van Gurme ve Gastronomi Fuarı'na TOBB Başkanından tam not.

Van Haberleri 14.09.2024 12:25:00 0
Hisarcıklıoğlu
Tarih: 14.09.2024 12:28

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Van TSO) öncülüğünde düzenlenen Van Gurme ve Gastronomi Fuarı'nı ziyaret etti ve Van ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Hisarcıklıoğlu, fuar kapsamında stantları dolaşarak bilgi topladı ve şehrin gastronomi alanındaki potansiyelini dile getirdi.

VAN'IN GASTRONOMİ POTANSİYELİNE VURGU

Hisarcıklıoğlu, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede Van'ın doğru yolda ilerlediğini ve kentin gastronomik alanda hak ettiği yeri alması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, şehirlerin ruhuna sahip çıkan ve bu ruhu yaşatanların önemini belirterek, 'Şehirlerin de ruhu vardır. Aslolan, o ruhu yaşatmaktır' ifadesini kullandı.

VAN TSO'YA TEŞEKKÜR VE KUTLAMA

Van'ın ruhuna sahip çıktığını ve şehrin tanıtımında büyük rol oynadığını belirttiği Van TSO Başkanı Necdet Takva ve ekibine teşekkürlerini sundu. Hisarcıklıoğlu, Van TSO'nun çalışmalarını takdirle karşıladığını ve bu tür organizasyonların şehrin potansiyelini ortaya çıkarması açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi