Haydi çocuklar anaokuluna

Haydi çocuklar anaokuluna

Genel 29.08.2024 15:46:25 0
Haydi çocuklar anaokuluna
Tarih: 29.08.2024 15:46 Güncelleme: 29.08.2024 15:46
Yakutiye Kent Meydanı’nda "Okul öncesi etkinlikleri" programı düzenlendi.
Millî Eğitim Bakanlığınca okul öncesi eğitimin çocuğun hayatındaki önemine vurgu yapmak, toplumun okul öncesi eğitime yönelik farkındalığını artırmak, aile, çocuk ve okul iş birliğini güçlendirmek amacıyla Yakutiye Kent Meydanı’nda düzenlenen "Okul Öncesi Etkinlikleri" İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Yakutiye Kent Meydanı’nda festival havasında gerçekleştirilen etkinliklerde; çocukların zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini desteklemek amacıyla farklı atölye çalışmaları yapıldı.
Çocukların geleneksel ve evrensel sanat türü ve tekniklerini tanımalarına, kendi özgün uygulamalarını yapabilmelerine fırsat tanıyan sanat atölyeleri, çocukların merak duygularını besleyen ve keşfetmelerini sağlayan çeşitli bilim atölyelerinin kurulduğu Yakutiye Kent Meydanı’nda veli seminerleri ile de velilere, çocukların bu dönemdeki eğitimlerinin önemi ve nasıl destek olabilecekleri konusunda bilgiler sunuldu.
Etkinlikte konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: ’’Okul öncesi eğitim, evlatlarımızın gelecekteki başarılarının temel taşını oluşturan, kritik bir öneme sahip bir dönemdir. Çocuklarımızı ne kadar erken yaşta eğitim sistemimize dahil edersek, o kadar sağlam adımlarla geleceğe yürümelerini sağlayabiliriz. Her bir çocuğumuzun, potansiyelini en üst düzeye çıkarabilmesi için bu ilk adımlar hayati önemdedir. Eğitimde sağlam bir temel atmanın, ülkemizin geleceği için de ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bugün burada atılan her adım, gelecekte filizlenecek başarıların habercisidir. Bu nedenle, okul öncesi eğitim programlarımızı güçlendirmek ve yaygınlaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın aydınlık yarınları, bugünkü adımlarımızla şekillenecektir.’’ ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: haydi çocuklar anaokuluna
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ