Hayati İnanç Battalgazi’de gönüllere dokundu

Hayati İnanç Battalgazi’de gönüllere dokundu

Genel 17.04.2025 13:53:11 0
Hayati İnanç Battalgazi’de gönüllere dokundu
Tarih: 17.04.2025 13:53 Güncelleme: 17.04.2025 13:53
Battalgazi Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Battalgazi Medeniyet Söyleşileri" programı kapsamında yazar ve hukukçu Hayati İnanç, Battalgazililerle bir araya geldi.
Battalgazi Belediyesi tarafından sosyal kültürel faaliyetler kapsamında bir program daha hayata geçirildi. Aile, kültür ve toplum ahlakı üzerine birçok ünlü ismi Battalgazi halkıyla buluşturan Battalgazi Belediyesi, "Battalgazi Medeniyet Söyleşileri" programı kapsamında bu kez yazar ve hukukçu Hayati İnanç’ı Battalgazi halkıyla buluşturdu.

"Kültürel faaliyetleri önemsiyoruz"
Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılım nedeniyle salonun tamamen dolduğu programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz 13 aydan beri her ay kültürel bir faaliyet düzenliyoruz. İnsanımızın, gençlerimizin kültürünü bilmesi ve doğru şekilde öğrenmesini istiyoruz. Belediyeciliğe sadece yatırım yapmak olarak görmüyoruz. Aynı zamanda insanımızı yetiştirmek, insanımızın ufkunu açmak, gençlerimizi doğruya yönlendirmek ve düşünce yapısına da katkı sunmak istiyoruz. Daha önce gerçekleştirdiğimiz programlarda da birçok üstadımızı bu salonda sizlerle bir araya getirdik. Bugün de tasavvuf, edebiyat ve hukuk dünyasının tanınmış bir ismi olan Hayati İnancı sizlerle buluşturduk. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Hayati İnanç unutulmaz bir akşam yaşattı
Hukukçu-yazar Hayati İnanç’ın söyleşisi hem güldürdü hem de düşündürdü. Edebiyat alanındaki derin bilgisi ve kendine has anlatımıyla tanınan Hayati İnanç, özellikle divan edebiyatına dair örnekler ve hayat dersleriyle dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Hayatın içinden örneklerle süslediği konuşmasında İnanç, geçmişten bugüne kültürel değerlerin önemine dikkat çekti. Program sonunda Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın tarafından Hayati İnanç’a günün anısına hediye takdim edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

Trabzonspor, Samsunspor'u 3-0 Yenerek Zirve Yolundaki İddiasını Sürdürdü


Van Spor

Erzincan amatör U14 Ligi başladı


Van Spor

Ağrılı boksör Sezgin Acar Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığlı sporcu gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ