Hayallerine Bir Adım Daha Yakın: 2024 DGS Adayları, Yerleştirme Sonuçları Tarihi Açıklandı!

2024 DGS tercih sonuçları bekleniyor.

Eğitim 25.09.2024 01:47:00 0
Hayallerine Bir Adım Daha Yakın: 2024 DGS Adayları, Yerleştirme Sonuçları Tarihi Açıklandı!
Tarih: 25.09.2024 01:49

Dikey Geçiş Sınavı'nın bitimiyle öğrencilerin gözü tercih sonuçlarına çevrildi. Eğitim hayatını lisans düzeyine taşımak isteyen öğrenciler, ÖSYM'nin tercih sonuçlarını açıklamasını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen tüm ayrıntılar…

ÖSYM'DEN BEKLENEN DUYURU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) adayların merakla bekledikleri 2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih sonuçları için bir açıklama yapması bekleniyor. Tercih sürecinin sonuna gelinen bu dönemde adaylar, gelecekleri üzerine yapacakları planlamaları belirleyecek sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyorlar.

TERCİH SÜRECİNDE SONA DOĞRU

ÖSYM'nin yayınladığı takvime göre, DGS tercih başvuruları 24 Eylül günü saat 23.59'a kadar devam edecek. Bu sürenin bitimini takiben değerlendirme işlemleri yapılacak ve sonuçlar adayların erişimine sunulacak. ÖSYM'nin açıklanacak net tarih ve saat bilgisine kadar adayların sabırla beklemeleri gerekiyor.

HABERİMİZ GÜNCEL BİLGİLERLE YENİLENECEK

Sonuçların açıklanmasına yönelik henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, ÖSYM'den gelecek en güncel bilgiler haberimizde anında yer alacak. Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, lisans bölümlerine devam edecek öğrenciler için yeni bir eğitim-öğretim hayatının başlangıcı olacak. Bu nedenle öğrencilerin ve ilgili tüm tarafların gelişmeleri yakından takip etmeleri büyük önem taşıyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem