Hatay’da ailelerin bekleyişi devam ediyor

Hatay’da ailelerin bekleyişi devam ediyor

Genel 16.02.2023 11:45:02 0
Hatay’da ailelerin bekleyişi devam ediyor
Tarih: 16.02.2023 11:45
Hatay’da bulunan ve yaklaşık 120 kişinin yaşadığı Buket Apartmanı enkazında kalan yakınları için gelen vatandaş günlerdir bekliyor. Abisini ve yeğenlerini bekleyen Akın Tuncer, “Günlerdir burada yatıp kalkıyoruz. Abimle depremden 1 hafta önce konuşmuştuk. En azından cenazemizi alıp gidelim istiyoruz” dedi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Hatay’ın Ekinciler Mahallesi’nde bulunan Buket Apartmanı deprem nedeniyle tamamen yıkıldı. Bölgede arama çalışmaları devam ederken, enkaz başında bekleyen vatandaşların kimi abisini, kimi çocuklarının çıkmasını bekliyor.
Abisini ve yeğenlerini bekleyen Akın Tuncer, “ Günlerdir burada yatıp kalkıyoruz. Abimle depremden 1 hafta önce konuşmuştuk. Yeğenlerim biri üniversiteye hazırlanıyordu, diğeri ise lise okuyordu. En azından cenazemizi alıp gidelim istiyoruz” diye konuştu.
Başka bir acılı aile ise, “İkiz torunlarım ve kızım enkaz altında kaldı. Deprem olmadan kısa bir süre önce görüntülü konuşmuştuk. Çaresizlik ve sessizlikten başka bir şey yok. En azından cenazelerini alalım” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem