Hakkâri’deki kadınlardan azim ve başarı örneği

Hakkâri’deki kadınlardan azim ve başarı örneği

Genel 21.05.2025 16:17:49 0
Hakkâri’deki kadınlardan azim ve başarı örneği
Tarih: 21.05.2025 16:17
Hakkâri’deki Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde açılan okuma yazma kursuna katılan 30 yaş ve üzeri 20 kadın, okuma yazma öğrenmenin gururunu yaşadı.
Kurs sonunda düzenlenen etkinliğe, Hakkâri Valisi Ali Çelik de katılarak kadınların heyecanına ortak oldu. Vali Ali Çelik, kadınların azmi ve kararlılığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hayatın her anında öğrenmek mümkün. Sizler bugün bunun en güzel örneklerinden birini sergiliyorsunuz. Bu cesaretiniz ve azminiz için hepinizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Okuma yazmayı öğrenen kadınlar, artık kendi isimlerini yazabilmenin ve çocuklarına kitap okuyabilmenin mutluluğunu yaşarken, okuma yazma öğrenmenin hayatlarında yeni bir başlangıç olduğunu dile getirdiler.
Kursiyerlere kitap hediye ederek başarılarının devamını dileyen Vali Çelik, kadınların eğitime erişiminin her zaman destekleneceğini vurguladı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem