Hakkari’de münazara yarışmasının finali yapıldı

Hakkari’de münazara yarışmasının finali yapıldı

Eğitim 11.06.2024 15:19:38 0
Hakkari’de münazara yarışmasının finali yapıldı
Tarih: 11.06.2024 15:19
Hakkari Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen "Fikirler Buluşuyor Gelecek Oluşuyor" projesi kapsamında ortaokullar arası düzenlenen münazara yarışmasının finali yapıldı.
Hakkari Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen münazara yarışmasına; İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Şube Müdürleri Oktay Kızılkaya, Erol Hanlıgil ve Muharrem Dündar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazif Tatlı, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İl genelinde 32 okulun katıldığı münazara yarışmasında finale kalan Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu ile Çimenli Borsa İstanbul Ortaokulunun öğrencileri, ‘Hakkari’de, Cilo Festivalleri Yapılsın Mı? Yapılmasın Mı?’ konulu sunumlarını yaptılar.
Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı münazara yarışmasının sonunda, jüri üyelerinin yaptığı puanlamada, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu birinci oldu.
Yarışma sonunda öğrencilere ödüllerini takdim ederek kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Nurettin Yılmaz, yarışmanın çok çekişmeli geçtiğini ve bundan da çok keyif aldıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin kendi fikirlerini, kavga etmeden, doğru şekilde ifade ederek argüman ve delillerle savunmaları; bunun yanında kendilerine olan özgüvenlerini ortaya koymaları çok hoşumuza gitti. ‘Fikirler Buluşuyor Gelecek Oluşuyor’ projesinin başarıyla yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem