Yüksekova Emniyet Müdürlüğü 40 öğrenciyi Ankara gönderdi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından ‘Büyük Kalpler Minik Dokunuşlar’ proje kapsamında 40 öğrenci 4 günlük gezi için Ankara’ya gönderildi.

Yerel 18.10.2021 14:43:24 0
Yüksekova Emniyet Müdürlüğü 40 öğrenciyi Ankara gönderdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.10.2021 14:43

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından ‘Büyük Kalpler Minik Dokunuşlar’ proje kapsamında 40 öğrenci 4 günlük gezi için Ankara’ya gönderildi.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortak yürüttüğü proje kapsamında Ankara’ya gidecek olan öğrenciler kahvaltıda bir araya geldi. Daha sonra Hakkâri İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, kahvaltıda yer alan öğrencilerin masalarını tek tek dolaşarak Ankara gezisi kapsamında bilgilendirme yaptı.

Kahvaltıdan sonra polisevinin önünde hatıra fotoğrafı çeken öğrenciler, ardından Ankara’ya uğurlandı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Selman Beğde, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak “Büyük Kalpler Minik Dokunuşlar” projesi kapsamında öğrencilere Ankara’ya uğurladıklarını belirterek, “Milli ve manevi değerlerimiz kapsamında memleketimizin güzel yerlerinin tanıtılması ve beraber ortak yaşam bilincini oluşturma maksadıyla 40 lise öğrencimizi Ankara’ya gönderiyoruz. Bu gezimiz 4 gün sürecek. Bu gezi kapsamında öğrencilerimiz önemli yerleri gezecek. Bu proje kapsamında öğrencilerimize uğurlama kahvaltısını hazırladık. Ankara’yı gezdikten sonra tekrar kazasız ve belasız dönecekler inşallah” dedi.

Ankara’ya gidecek olan öğrenci Fatmagül Çatık da, “Büyük Kalpler Minik Dokunuşlar” projesi kapsamında Ankara’ya gideceğini belirterek, “Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün bize sunduğu bu güzel gezi için çok mutluyum. Ankara’nın tarihi ve güzelliklerini bize gösterecekleri için kendimi şanslı hissediyorum. Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği kahvaltı programı içinde kendilerine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Cemre Genç ise ilk defa Ankara’ya gideceğini dile getirerek, “Uçağa da ilk defa bineceğim. Kendimi şanslı hissediyorum. Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğümüze sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kahvaltıya Hakkâri İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, 7. Hudut Alay Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Kırcan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Yalçın, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü İlhan Yılmaz, kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

Elazığ Dart Takımı Türkiye’nin zirvesinde


Van Spor

Aşkale’den Erzurum’a şampiyonluk gururu


Van Spor

Pehlivanlar Malatya’da buluşacak


Van Spor

Erzincan Belediyesi birimler arası halı saha futbol turnuvası başladı


Van Spor

Hasköy’de badminton antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Türkiye - Gürcistan maçının tribün gelirleri Gazze’ye bağışlanacak


Van Spor

Elazığspor yeni hocasıyla 2’de 2 yaptı


Van Spor

Atatürk Üniversiteli milli sporcu Doğukan Demirceylan’dan Avrupa ikinciliği gururu


Van Spor

Kardelen TV’ye spor ödülü


Van Spor

Erzincan’da atıcılık il birinciliği müsabakaları yapıldı


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde 3. beraberliğini aldı


Van Spor

Milli güreşçi Sarıçiçek dünya üçüncüsü oldu


Van Spor

Malatya Voleybol deplasmanda, Nicer Hotel Voleybol evinde galip geldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ