Hakkari Üniversitesi'nde Kariyer Fırsatı: 22 Sözleşmeli Personel Alımı Başlıyor!

Hakkari Üniversitesi'Nde kariyer fırsatı: Sözleşmeli personel alımı başlıyor.

İş İlanları 27.07.2024 15:59:00 0
Hakkari Üniversitesi
Tarih: 27.07.2024 16:06 Güncelleme: 27.07.2024 16:08

ÜNİVERSİTE PERSONELİ BELİRLENDİ

Hakkari Üniversitesi, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde bünyesine katılacak sözleşmeli personeller için alım ilanına çıktı. Üniversite tarafından yapılan duyuruda, belirlenen pozisyonlar için toplam 22 adet sözleşmeli personel alımının gerçekleştirileceği bildirildi.

REKTÖRLÜKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Üniversitenin resmi duyurusunda, personel alımlarının 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesi kapsamında olacağı ifade edilirken, atamaların KPSS puan sıralamasına göre yapılacağı belirtildi. Alım sürecinin bütçeden finanse edileceği ve mevcut sözleşmeli personel çalıştırma esaslarına tabi olacağı vurgulandı.

İŞTE ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Başvuracak adayların taşıması gereken genel şartlar arasında Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel nitelikler, ilan edilen pozisyonlara özgü özel şartlar, 2022 KPSS (B) grubu sınavına katılım ve yaş şartı gibi kriterler yer alıyor. Aynı zamanda, adayların emekli veya yaşlılık aylığı almaması ve bazı sağlık koşullarını taşımaları gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular, ilanın Resmî Gazete'de yayımlanmasının ardından on beş gün içerisinde, elektronik ortamda e-Devlet ve Kariyer Kapısı aracılığıyla yapılacak. Adaylara başvuru sonuçlarına ilişkin ek bir tebligat yapılmayıp, sonuçlar Kariyer Kapısı üzerinden takip edilebilecek. Başvuru sürecinde yardım almak için Hakkari Üniversitesi'nin belirttiği iletişim kanalları kullanılabilecek.

BAŞVURU BELGELERİ NELER?

Başvuruda bulunacak adaylar için gerekli belgeler ve başvuru esnasında yüklenmesi gereken özel evrakların listesi açıklandı. Ayrıntılı hizmet dökümünden güvenlik görevlisi adayları için gerekli sertifikalara kadar pek çok belge başvuru sırasında istenecek. Bilgilerin e-Devlet üzerinden doğrulanacağı, hatalı bilgilerin başvuru öncesi düzeltilmesi gerektiği belirtildi.

Kariyerine Hakkari Üniversitesi'nde yön vermek isteyen adaylar için başvurular 26 Temmuz 2024 tarihinde başlayıp 9 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek. Daha fazla bilgi ve başvuru için Hakkari Üniversitesi iletişim kanallarına müracaat edilebilir.

KONTENJANLAR

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem