Hakkari, Genç Kızları Suç Çarkına Mahkûm Eden Çete İddiası ile Sarsıldı!

Sokak Ortasında Vahşet Sahnesi: Genç Kız Çete Kurbanı mı?

Van Haberleri 20.09.2024 11:17:00 1
Hakkari, Genç Kızları Suç Çarkına Mahkûm Eden Çete İddiası ile Sarsıldı!
Tarih: 20.09.2024 11:43 Güncelleme: 20.09.2024 11:47

Hakkari'de geç kızlar zorla uyuşturucu ve fuhuşa mı itiliyor?

HAKKARİ'DE GENÇ KIZLAR TEHLİKEDE

Hakkari'de genç kızların uyuşturucu ve fuhuşa zorlandığı iddia edilen bir suç şebekesinin varlığı ortaya çıktı. İddialar üzerine yapılan soruşturmada, söz konusu şebekenin liderinin Ayşegül Akdoğan olduğu iddia ediliyor. Akdoğan, genç kızları hedefleyerek onları yasa dışı faaliyetlere zorladığı ve şantaj ile tehdit gibi yöntemlerle ağlarına düşürdüğü iddilararasında yer alıyor. Söz konusu iddia @sosyalist_ruh isimli onaylı X hesabından  da Adı Ayşegül Akdoğan, genç kızları fuhuşa ve uyuşturucuya sürükleyen bir çetenin liderliğini yapıyor! Konum Hakkari! Gençlerimizin geleceğini korumak adına #AyşegülAkdoğanTutuklansın" şeklinde paylaşıldı.

SOKAK ORTASINDA ŞİDDET ANLARI

Geçenlerde, Hakkari'nin bir caddesinde yaşanan korkunç bir olay, söz konusu çetenin tehdit boyutunu gözler önüne serdi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, Ayşegül Akdoğan, direnç gösterdiği iddia edilen genç bir kızı açıkça tokatladı. Olay sırasında Akdoğan ile bir arada bulunan başka genç kızların ise yaşanan şiddet karşısında korku ve sessizliğe büründükleri aktarıldı. Çevredeki vatandaşların ifadelerine göre, bu tür durumlar bölgede giderek daha sık yaşanmaya başladı.

GENÇLERİN GELECEĞİ TEHLİKEDE

Akdoğan'ın liderliğini yaptığı iddia edilen çetenin, Hakkâri'de genç kızları savunmasız bırakarak tehlikeli eğilimlere ittiği konusunda ciddi iddialar ortaya atıldı. Gençler korkutularak ve tehdit edilerek fuhuşa ve uyuşturucuya sürüklendiği belirtiliyor. Bu olaylar, toplumun sosyal yapısını etkileyerek gençlerin geleceğini tehlikeye atıyor.

TOPLUM VE EMNİYET GÜÇLERİ TEPKİLİ

Olay üzerine sosyal medyada sesini duyuran vatandaşlar, emniyet güçlerinin suç şebekeleri konusunda daha keskin önlemler almasını ve gençleri koruma adına daha caydırıcı adımlar atılmasını talep ettiler. Toplumun her kesiminden duyarlılık beklenirken, gençlerin güvenliği ve geleceği için hızlıca hareket edilmesi istendi. Halk, çetenin en kısa sürede adalete teslim edilmesini bekliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi Haber Merkezi


Sasa
20.09.2024 12:59:20
Hakkarililerin pisliği Hakkari'de sığmadı ve Van'a da bulastirdilar.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem