Başkan Bilici: “Yüksekova’mız için kollarımızı sıvadık”

AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Naci Bilici, Yüksekova’nın hak etmediği olayların tekrar yaşanmaması için çaba gösterecekleri belirterek, “Herkesin de bunun için çaba göstermesini istiyoruz” dedi.İlçenin İpekyolu Caddesi üzerind

Yerel 25.12.2018 09:29:47 0
Başkan Bilici: “Yüksekova’mız için kollarımızı sıvadık”
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Naci Bilici, Yüksekova’nın hak etmediği olayların tekrar yaşanmaması için çaba gösterecekleri belirterek, “Herkesin de bunun için çaba göstermesini istiyoruz” dedi.

İlçenin İpekyolu Caddesi üzerindeki yeni yerlerine taşındıklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Naci Bilici, “AK Parti’nin Yüksekova’da çok daha büyük oylara ulaşması için çaba sarf edeceğiz. Yüksekova’da bırakılmış tüm hizmetleri inşallah var gücümüzle halkımıza hasretle kavuşturacağız. Bizim işimiz sadece hizmettir. Burası herkesin yeri, tüm Yüksekovalıların yeri, hizmet kapısı olarak açılmıştır. Tek derdimiz insanımızı unutulmuş tüm güzelliklere kavuşturmaktır. Allah’ın izniyle hizmet sevdamız tüm ülkemize hayırlı olur. Bu bir ak hizmettir, daima da gönüllerde bitmeyecek. Yüksekova’mız için kollarımızı sıvadık, her şey Yüksekova’mız ve geleceğimiz için. Yüksekova’nın hak etmediği olayların tekrar yaşanmaması için çaba göstereceğiz ve herkesin de bunun için çaba göstermesini istiyoruz. Onun için Yüksekova’mıza sahip çıkalım, çocuklarımıza güzel günler yaşatalım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem