Hakan Kutlu: “Transferde kulübün geleceğini düşünmek zorundayız”

Hakan Kutlu: “Transferde kulübün geleceğini düşünmek zorundayız”

Spor 23.07.2024 09:59:57 0
Hakan Kutlu: “Transferde kulübün geleceğini düşünmek zorundayız”
Tarih: 23.07.2024 09:59
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, transfer çalışmalarını kulübün geleceğini düşünerek yaptıklarını ve bu bağlamda yüksek maliyetli futbolculardan uzak durduklarını söyledi.
Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarına Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam ediyor. Mavi-beyazlı takımın teknik direktörü Hakan Kutlu, çalışmalar ve transferlere dair açıklamalar yaptı. Kutlu, "Üst ligi kovalayacak takım oluşturmak istiyoruz, çok yüksek maliyetli oyuncular ilgi alanımız dışında. Bu yönde kulübümüze sekte vurmak istemiyoruz" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, alacakları oyuncuların hem Erzurumspor’un geleceğine fayda sağlayacak hem de takımı hedefe taşıyacak kapasitede olacağını vurguladı.

“Transferin mali yönü unutulmamalı”
Teknik Direktör Hakan Kutlu, kampın ilk etabının sağlıklı ve güzel geçtiğini, transfer tahtasına yönelik çalışmaların da sürdüğünü belirterek, "Transfer çalışmaları yapıyoruz, inşallah transfer tahtası açıldıktan sonra aramıza katılacak oyuncular olacak. Bir yandan transfer çalışması yaparken bir yandan da kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz. Taktiksel ve fiziksel açıdan gerçekten çalışmalarımız iyi geçiyor. Mavi-beyazlı camianın transferlerle alakalı beklentilerini karşılamak isteriz, ancak bu işlerin mali yönünün de olduğunu unutmamak lazım” diye konuştu.

“Yüksek maliyetli oyuncu alamayız”
52 yaşındaki teknik adam, Erzurumspor camiasının çok yüksek maliyetli oyunculardan beklenti içinde olduğunu hatırlatarak, "Örneğin Valentin Eysseric’le ilgili taraftarlar beni çok etiketliyor. Eysseric benim çok beğendiğim, beraber çalıştığım oyuncu ama maliyeti 800 bin Euro. Recep Niyaz isimleri geçiyor, 25 milyon TL. Bizim bir yandan transfer tahtasını açarken bir yandan da böyle yüksek maliyetli oyuncuları alma şansımız hiç yok. Kulübün geleceğini düşünmek adına genç ve tecrübeli oyuncular ilgi alanımızda ama kadro yapılanmasında gelecekte mali açıdan Erzurumspor’a darbe vurmayacak şekilde transfer çalışmasını sürdürüyoruz. Kulüp Başkanımız Ahmet Dal ile birlikte Onursal Başkanımı Mehmet Sekmen’in de bu yönde çok büyük çabaları var. Transfer yasağının kalkmasıyla aramıza katılacak oyuncularla takımımız hedefe oynayacaktır” şeklinde konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem