Vali Yırık, Mustafapaşa Mahallesi’nde hak sahipleri ile bir araya geldi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, geçtiğimiz gün TOKİ kuraları çekilen Mustafapaşa Mahallesi’nde hak sahibi olan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Haberde İnsan 5.08.2021 12:01:08 0
Vali Yırık, Mustafapaşa Mahallesi’nde hak sahipleri ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.08.2021 12:01

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, geçtiğimiz gün TOKİ kuraları çekilen Mustafapaşa Mahallesi’nde hak sahibi olan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Deprem bölgesi Elazığ’da sürekli vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erkaya Yırık, son olarak Mustafapaşa Mahallesi’nde hak sahipleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahallede yapılan konutların kurası geçtiğimiz gün çekildi. Vali Yırık ise beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte muhtarlık yanında bulunan Kentsel Dönüşüm Bürosunda vatandaşları dinledi. Vatandaşların istek ve taleplerini bir bir not eden Vali Yırık’a, İl Jandarma Komutan Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ile kurum müdürleri eşlik etti.

Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Vali Erkaya Yırık, ’’Devletimiz depremin yaralarını sarmak için her zaman olduğu gibi hızlı reaksiyon göstererek Elazığ’da, Van’da, Bingöl’de hem Giresun’daki sel felaketinde hem İzmir’deki depremde ve bugün itibariyle Türkiye’nin dört bir yanında meydana gelen yangın felaketinde olduğu gibi vatandaşların yanındadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla devletimiz Bakanlarıyla, kamu görevlileri imkanlarıyla bu belaların defi için yoğun bir şekilde gayret sarf ediyor. Devletin vatandaşlarımıza olan bu katkıları olduğu sürece sıkıntılarımızı birlik ve beraberlikle hep birlikte üstesinden gelecek ve atlatacağız. Milletimizin sıkıntılarını gidermek için devletimizin bu ortaya koymuş olduğu 21 bin konutluk bu başarıyı hepimiz göz önünde tutarak, bunun da üstesinden gelecek ve daha güzel günlere, depremsiz günlere ve insanlarımızın rahatça yaşadığı günlere kavuşacağız” dedi.

Mustafapaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini yerinde dinlediklerini dile getiren Vali Yırık, “Bir yıllık süre içerisinde Yığınki ile başlayan Kesrik ile devam eden Çaydaçıra’da yapılan ve diğer mahallelerde olduğu gibi bugün de Mustafapaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir arada müşavere ediyor, dertleşiyoruz. Burada devam eden çalışmalarla alakalı ya da diğer konularla alakalı vatandaşların varsa sormak istediği hususlar, onları dinlemek istiyoruz. 1. etap kentsel dönüşüm konutundan 285’inin kuraları çekildi. Arkadaşlarımız cansiperane çalışıyorlar” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ