Vali Öksüz, şehit yakınlarıyla iftarda buluştu

Kars Valisi Türker Öksüz, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.Polis Evi’nde düzenlenen iftar yemeği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kars Valisi Türker Öksüz, Mübarek Ramazan ayında iftar programında şehit.

Haberde İnsan 9.05.2019 10:06:57 0
Vali Öksüz, şehit yakınlarıyla iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.05.2019 10:06

Kars Valisi Türker Öksüz, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Polis Evi’nde düzenlenen iftar yemeği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kars Valisi Türker Öksüz, Mübarek Ramazan ayında iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öksüz, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi değerleri pekiştirerek insanların mutluluk, huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olduğunu söyledi.

Şehit yakınlarının şehitlerimizin devletimize ve milletimize bıraktığı en değerli emanetler olduğunu ifade eden Türker Öksüz, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için gecelerini gündüzlerine katarak mücadele ettiler. Şehit yakınları ve gaziler olarak bilmelisiniz ki sizler şehitlerimizin bizlere en aziz hatırasısınız, emanetisiniz. Sizleri her zaman başımızın üstünde tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Öksüz, “Başta ben ve tüm kamu kurum ve kuruluşları, her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerin sorunlarınızın çözülmesi ve ihtiyaçlarınızın giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler, canlarını bu vatan için vererek şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin yakınları olarak her şeyin en iyisine layıksınız. Düzenlediğimiz iftar programına teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Vali Türker Öksüz’ün konuşmasının ardından yemeğe geçildi. Yemek sonrasında şehitleri için yapılan duanın ardından program sona erdi.

Düzenlenen iftar programına; Vali Türker Öksüz, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Özgür Nuhut, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ