Ülkü Ocaklarından akülü araç kampanyası

Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Hollanda Türk Federasyonu tarafından başlatılan Türk İslam Kültür Vakfı ve Umut Köprüsü Yardımlaşma Vakfının gayretleriyle Ardahan’a ihtiyaç sahiplerine gönderilen 71 akülü araç sahiplerine verildi

Haberde İnsan 8.06.2021 11:57:05 0
Ülkü Ocaklarından akülü araç kampanyası
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Hollanda Türk Federasyonu tarafından başlatılan Türk İslam Kültür Vakfı ve Umut Köprüsü Yardımlaşma Vakfının gayretleriyle Ardahan’a ihtiyaç sahiplerine gönderilen 71 akülü araç sahiplerine verildi.

Çıldır ilçesinde de 5 akülü aracı bugün sahiplerine ulaştırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çıldır Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Volkan Topkaya, "Bir nebzede olsa yüreklerine dokunma fırsatı bulmuş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Gönül ister ki böyle araçlara kimsenin ihtiyacı olmasın, ama her şey bizler için. Bu vesile ile , başta Ardahan’ın Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız başkanıma, Hollanda Türk İslam vakfı ve Umut köprüsü yardımlaşma vakfı başkanlarına ve yönetimlerine, MHP İl başkanımız Hülya Davutoğulları’na ve bütün emeği geçenlere memleketim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca nakliye görevini üstlenen Cemil Taş kardeşime ayrıca teşekkür ederim’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem