UDH eski Bakanı Ahmet Arslan’ın ismi Arpaçay’da caddeye verildi

Udh Eski Bakanı Ahmet Arslan’ın İsmi Arpaçay’da Caddeye Verildi(kars-iha)

Haberde İnsan 5.10.2019 11:21:14 0
UDH eski Bakanı Ahmet Arslan’ın ismi Arpaçay’da caddeye verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.10.2019 11:21

65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan’ın ismi, Arpaçay’da bir caddeye verildi.

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde bulunan sıcak asfaltı yapılarak trafiğe açılan cadde, belediye meclis kararı ile Ahmet Arslan Bulvarı oldu.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, “Ben 2014 yılından beri bakanımızla beraber siyaset yapmanın zevkini yaşıyorum. Çünkü bu zevki bize yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları, parlamentoda bizi şuanda Kars olarak temsil eden, iki güçlü siyasi temsilcimiz var. Bunlardan birisi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ahmet Arslan, birisi de Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanımız Adem Çalkın aynı desteği bize veriyorlar. Bizde onların bize sunmuş olduğu imkanları, projelerimizin karşılığında da bu giriş çıkış yollarımız 3 koldan işte çevre yolu bağlantısı, Kars girişi, Çıldır çıkışı, hastane önü tamamını bakanımızın desteğiyle, merkezi hükümetin imkanlarıyla yaptık. Normal şartlarda bizim bu yolları yapmamız mümkün değildi. Bu anlamda meclisimizde bir karar alarak buraya Ahmet Arslan Bulvarı adını vermeyi uygun gördük” dedi.

Altay, “Bakanımız Ahmet Arslan bunun fazlasını hak ediyor. Belediye olarak meclis üyeleri olarak, bakanımızın ilçemize yapmış olduklarına karşılık bulvara Ahmet Arslan Bulvarı adını verdik” diye konuştu.

Arpaçay İlçesi’nde göreve geldikten günümüze kadar yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Başkan Erçetin Altay, 2020’de de birçok projeyi hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Altay, 2020 yılının Arpaçay için atılım yılı olacağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ