Tıp öğrencisi Kahraman ‘Güzellik Koçu’ oldu

Genç ve kadın girişimciliğinin yanı sıra Tıp Fakültesi öğrencisi olan Özge Kahraman Erzurum’da güzellik sektörüne yeni bir bakış açısı getirerek sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Haberde İnsan 26.12.2021 12:14:42 0
Tıp öğrencisi Kahraman ‘Güzellik Koçu’ oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.12.2021 12:14

Genç ve kadın girişimciliğinin yanı sıra Tıp Fakültesi öğrencisi olan Özge Kahraman Erzurum’da güzellik sektörüne yeni bir bakış açısı getirerek sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Çocukluk yıllarından beri resim alanında pek çok derecesi olan başarılı bir ressam olan Özge Kahraman, son yıllarda farklı sektörlerden bazı firmalara karakter çizimleri konusunda da tasarımlar yapıyor. Kahraman, aldığı tıp eğitimini sanatsal kişiliği ile geliştirip güzellik konusunda aldığı üst eğitimler ile kendini yetiştiren bir güzellik koçu oldu.

Güzellik sektörüne bölgede ilk defa uygulanan Güzellik Koçluğu kavramını getiren Özge Kahraman; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine devam ederken kendi kurduğu stüdyoda danışanlarına profesyonel el bakımı, medikal manikür, protez tırnak, kalıcı oje, makeup, hollywood cilt bakımı, kaş ve kirpik tasarımı gibi çeşitli hizmetler veriyor.

Özge Kahraman, “Yaptığımız işlemlerde mümkün olduğunca organik ürünler kullanarak, ürün ve malzeme kalitesinden asla taviz vermeyerek, sektördeki gelişmeleri uluslararası alanlarda takip ederek yeni çıkan ürün ve uygulamaları stüdyomuza getirip, tüm bunlara ilave olarak olmaz sa olmazım hijyenden asla taviz vermediğimizi belirtmek isterim” dedi.

Tüm bu işlemleri yaparken en büyük destekçisinin yine bir sağlıkçı olan, aynı zamanda üst eğitimler alarak uzman estetisyen ve güzellik uzmanı olan ablası olduğunu ifade eden Kahraman, ablasının bir güzellik uzmanı olması sebebiyle danışanlarına verdiği hizmetlerde ablasının fikirlerine her zaman değer verdiğini belirtti.

‘Güzelliğinizi Bizimle Keşfetmeye Hazır mısınız?’ sloganı ile yola çıktığını anlatan Özge Kahraman, “Sevgili danışanlarıma güzellik bir bütündür yaklaşımı ile bakarak onlara gerekli işlemlerden önce tasarımlarla yardımcı olduğunu belirterek danışanlarımız stüdyomuzdan ayrılırken kesinlikle mutlu olarak ayrılmalarını sağlamak en büyük hedefimizdir dedi . Danışanlarımıza @ozlemozgeguzellik sosyal medya hesaplarımız ve www.ozlemozgeguzellik.com web sitemizdende hizmet vermekteyiz. Güzelliği bütüncül yaklaşım ile değerlendirip danışanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yönlendirmeler yaparak güzellik koçluğu hizmeti vermekteyiz. Ameliyat olmak istemiyorum ama gençleşmek, estetik ve doğal görünmek istiyorum diyorsanız eğer iletişim kanallarımız ile bizden randevu alarak bizimle görüşmelisiniz. Güzelliğinizi bizimle keşfetmeye hazırsanız sizleri de stüdyomuza bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ