Taşkesinligil Milli sporcuları ziyaret ederek tatlı ikram etti

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapan U19 Yaş Milli Takımını ziyaret ederek baklava ikram etti.

Haberde İnsan 4.08.2021 13:54:02 0
Taşkesinligil Milli sporcuları ziyaret ederek tatlı ikram etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.08.2021 13:54

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapan U19 Yaş Milli Takımını ziyaret ederek baklava ikram etti.

U19 Milli Takımımızın hazırlık kampı Erzurum’da tüm hızıyla sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde çalışmalarını gerçekleştiren Millilerin kampı 6 Ağustos Cuma günü sona erecek. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım yönetimindeki Ay-yıldızlı ekibin kampını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, U19 Yaş Millilere moral verdiler. Teknik Heyet ve futbolculara baklava ikram eden Taşkesenligil, genç yıldızlara Avrupa Arenası’nda başarı dileklerini iletti.

Taşkesenligil, U16 ve U17 ve U18 yaş Milli takımlarının kampından sonra Erzurum olarak U19 Yaş Milli Takım aday kadrosunu da kentte ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Bar şehri Kar Şehri ve Spor Şehri Erzurum’a hoş geldiniz” dedi.

Taşkesenligil, “Burası Spor ve Kamp şehri. Kış turizminde ülkemizin gözbebeği Palandöken’de yazın da futbol kampları ve salon sporları ile bireysel spor branşlarının yüksek irtifa kampları gerçekleşiyor. Alt yaş gruplarında milli takım hazırlık kamplarını ilimize veren TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimine Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Tolunay Kafkas’a teşekkür ediyoruz” dedi.

GSİM Müdürü Taşkesenligil, kampların Erzurum’da başarıyla tamamlanmasında büyük pay sahibi olan TFF Bölge Teknik Sorumlusu ve Futsal Milli Takım Antrenörü Kemal Coşkun’a da müteşekkir olduklarını söyledi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ