Taşkesinligil Milli sporcuları ziyaret ederek tatlı ikram etti

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapan U19 Yaş Milli Takımını ziyaret ederek baklava ikram etti.

Haberde İnsan 4.08.2021 13:54:02 0
Taşkesinligil Milli sporcuları ziyaret ederek tatlı ikram etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.08.2021 13:54

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapan U19 Yaş Milli Takımını ziyaret ederek baklava ikram etti.

U19 Milli Takımımızın hazırlık kampı Erzurum’da tüm hızıyla sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde çalışmalarını gerçekleştiren Millilerin kampı 6 Ağustos Cuma günü sona erecek. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım yönetimindeki Ay-yıldızlı ekibin kampını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, U19 Yaş Millilere moral verdiler. Teknik Heyet ve futbolculara baklava ikram eden Taşkesenligil, genç yıldızlara Avrupa Arenası’nda başarı dileklerini iletti.

Taşkesenligil, U16 ve U17 ve U18 yaş Milli takımlarının kampından sonra Erzurum olarak U19 Yaş Milli Takım aday kadrosunu da kentte ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Bar şehri Kar Şehri ve Spor Şehri Erzurum’a hoş geldiniz” dedi.

Taşkesenligil, “Burası Spor ve Kamp şehri. Kış turizminde ülkemizin gözbebeği Palandöken’de yazın da futbol kampları ve salon sporları ile bireysel spor branşlarının yüksek irtifa kampları gerçekleşiyor. Alt yaş gruplarında milli takım hazırlık kamplarını ilimize veren TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimine Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Tolunay Kafkas’a teşekkür ediyoruz” dedi.

GSİM Müdürü Taşkesenligil, kampların Erzurum’da başarıyla tamamlanmasında büyük pay sahibi olan TFF Bölge Teknik Sorumlusu ve Futsal Milli Takım Antrenörü Kemal Coşkun’a da müteşekkir olduklarını söyledi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ