Taşkesenligil, spor il temsilcileriyle bir araya geldi

Erzurum’da Spor İl Temsilcileriyle sporu masaya yatıran Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Pandemi sonrası GSB Yaz Spor okullarını açarak yaz boyunca çocuklarımıza ücretsiz spor kursları verdik. Bundan sonra da bol bol spo

Haberde İnsan 2.09.2021 13:52:46 0
Taşkesenligil, spor il temsilcileriyle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.09.2021 13:52

Erzurum’da Spor İl Temsilcileriyle sporu masaya yatıran Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Pandemi sonrası GSB Yaz Spor okullarını açarak yaz boyunca çocuklarımıza ücretsiz spor kursları verdik. Bundan sonra da bol bol spor faaliyetleri yapmanızı istiyoruz. Tesislerimiz sporcuları bekliyor. Her tesis bir çocuğu bataklıktan kurtarmaktır” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor İl Temsilcileriyle sporu masaya yatırdı.

Pandemi sonrasında birçok projenin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geleneksel olarak her yıl başlattığı ücretsiz GSB Yaz Spor Okullarını 29 Haziran’da başlatarak yüzlerce çocuk ile gence spor yaptırdıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bundan sonda spor il temsilcilerinden daha bol spor faaliyetleri yapmalarını istedi.

Tesislerin sporcularla ve sporseverlerle güzel olduğunun altını çizen Taşkesenligil, “Her spor tesisi bir çocuğun bataklıktan kurtulması demektir. Her spor tesisi bir hastanenin yok olması demektir. Çünkü spor sağlıktır. Spor yapan insan hasta olmaz. Sağlıklı ve zinde olur. Hastaneye gitmesine de gerek kalmaz” dedi.

Erzurum’da spor il temsilcilerine büyük görev ve sorumluluklar düştüğünün altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Sizler spor konusunda bizim en büyük paydaşımızsınız. Sporda çok önemli bir yere sahipsiniz. Sizler il temsilcileri olarak ildeki bizim elimiz kolumuzsunuz. Sizlerden daha çok spor faaliyeti yapmanızı istiyoruz. Pandeminin ardından spor faaliyetlerimizi artırmanızı ve bol bol organizasyon yapmanızı istiyoruz” diye konuştu.

Pandeminin ardından Spor İl Temsilcileriyle sık sık toplantılar yapmayı planladıklarını ifade eden Taşkesenligil, “Gençliğe hizmet etmek hepimizin görevi. Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından kurtarmak hepimizin asli görevi. Onların sporun içine çekerek, spor salonlarına ve sahalarımıza gelmelerini sağlayarak bu olumsuz tablonun önüne geçebiliriz. Çocuklar ve Gençlik bizim geleceğimiz. Onları emden gitmesine ve mahvolmasına karşı duyarsız olamayız. Gençliği kurtarmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için her zamankinden daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ