Polat’tan Tıp Bayramı mesajı

Hasta Hakları Derneği (HASDER) Başkanı Abdulnasır Polat, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Polat, “İnsanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen doktorlarımızın ve tüm sağl?

Haberde İnsan 14.03.2022 15:07:20 0
Polat’tan Tıp Bayramı mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hasta Hakları Derneği (HASDER) Başkanı Abdulnasır Polat, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Polat, “İnsanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı Tebrik ediyorum” dedi.

Sağlık sektörünün özellikle Koronavirüs (Kovid-19) pandemisinde dünya için ne kadar büyük önem arz ettiğinin bir kez daha anlaşıldığının altını çizen HASDER Başkanı Polat, başta doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımızın insanların sağlığı için fedakarca görev yapıp, seferber olduklarını söyledi.

Tüm sağlık çalışanlarının, Gece-gündüz, kar-kış, Yağmur-çamur, demeden bayram ve tatil yapmadan büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Hasta Hakları Derneği Başkanı Abdulnasır Polat, “Ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen Başta Doktorlarımız olmak üzere Tüm Sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramını’ tebrik ediyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem