Oltu doğa severler Kırdağ’da Türk Bayrağı açtılar

Uzun bir süredir Erzurum ili sınırlarında eğitimli ve bilinçli olarak doğa yürüyüş etkinlikleri yapan Oltu Doğasever Topluluğu “05 Haziran Dünya Çevre Günü ”ne dikkat çekmek için Oltu’da bulunan Kırdağ’ın zirvesinde Türk Bay

Haberde İnsan 5.06.2022 10:39:56 0
Oltu doğa severler Kırdağ’da Türk Bayrağı açtılar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Uzun bir süredir Erzurum ili sınırlarında eğitimli ve bilinçli olarak doğa yürüyüş etkinlikleri yapan Oltu Doğasever Topluluğu “05 Haziran Dünya Çevre Günü ”ne dikkat çekmek için Oltu’da bulunan Kırdağ’ın zirvesinde Türk Bayrağı açarak farkındalık oluşturmak istediler.

Oltulu Doğa severlerden Rota Yapıcı ve Fen Bilimleri Öğretmeni Emre Kızıltan, “İklim değişikliği gidişat olarak daha tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Dünyanın geleceğinin ana gündemi iklim, doğa ve çevre olmalıdır. Yaşam ve huzur kaynağımız olan dünyamızın daha yaşanabilir bir hale gelmesi için her zamankinden fazla gayret göstermeliyiz” dedi.

Çevre konusunda toplumsal duyarlılığın artarak devam etmesi, gelecek nesillere yaşanılabilir, sağlıklı, yeşil ve temiz bir dünya bırakılması temennisi ile yaptıkları etkinliği sonlandıran topluluk üyeleri, yürüyüşlerin ve bilgilendirmelerin periyodik olarak devam edeceklerini vurguladılar.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem