MTSO Başkanı Sadıkoğlu, muhtarların konuğu oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği geleneksel istişare toplantısının konuğu oldu.

Haberde İnsan 25.02.2022 13:31:14 0
MTSO Başkanı Sadıkoğlu, muhtarların konuğu oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.02.2022 13:31

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği geleneksel istişare toplantısının konuğu oldu.

Battalgazi Muhtarlar Derneği yönetiminde yer alan ve derneğin üyesi olan muhtarlarla ile bir araya gelen Başkan Sadıkoğlu, “Demokrasi zincirinin ilk halkası olan muhtarlarımız kendi mahallelerinde bir büyükelçi edasıyla hizmet veriyorlar. Mahallelerinin alt yapısından üst yapısına, sosyal durumu iyi olmayan mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına kadar her konuyla ilgileniyorlar. Muhtarlarımız bir şehrin en önemli sorunlarını üst kurumlara en doğru şekilde aktaran unsurlardır. Bu nedenle Malatya TSO olarak muhtarlarımızı önemsiyoruz. Şehrimizin ekonomisini büyütmek adına attığımız her adımda muhtarlarımızın fikirleri bizim için önemli. Elimizden gelen her türlü katkıyı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sunmaya devam edeceğiz. Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve başkan vekili Murat Ceyhan nezdinde tüm yönetim kuruluna ve üye muhtarlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Amacımız şehrimize katkı sunmak”

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç da, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu Battalgazi Muhtarlar Derneği olarak ağırlamaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Malatya’nın ekonomisinde, büyümesinde ve daha ileri noktalara taşınmasında muhtarlar olarak nasıl bir katkı sunarız onları konuşacağız. Bizleri kırmayıp, yoğun programları olmasına rağmen misafirimiz olduğu için tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İstişare toplantısına, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Uçbağlar Mahallesi Muhtarı Abdulvahap Ortaç, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Halfettin Mahallesi Muhtarı Murat Ceyhan ve Ertan Küçük (Şıkşık Mahallesi), İsmet Kaplan (İskender Mahallesi), Muzaffer Polat (Nuriye Mahallesi), Bilal Türker (Küçük Hüseyinbey Mahallesi), Muzaffer Baran (Cirikpınar Mahallesi), Burhan İnanç (Çöşnük Mahallesi), Halil Ayaz (Selçuklu Mahallesi), Hasan Arıkan (Beylerbaşı Mahallesi), Şahin Çolakoğlu (Çolakoğlu Mahallesi), Cumali Demir (Hatunsuyu Mahallesi), Ahmet Şener (Bağtepe Mahallesi), Nevzat Alan (Hacı Yusuflar Mahallesi), Hüseyin Fırıncı (Fırıncı Mahallesi), Mehmet Kılınç (Taştepe Mahallesi), Ramazan Öztürk (Karaköy Mahallesi), Doğan Durmaz (Bahçelievler Mahallesi), Ahmet Özpolat (Sancaktar Mahallesi) katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ