Mir Holding yöneticilerinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Çeşitli işbirlikleri ve görüşmelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları ve holding yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Haberde İnsan 23.11.2020 09:40:17 0
Mir Holding yöneticilerinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.11.2020 09:40

Çeşitli işbirlikleri ve görüşmelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları ve holding yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Konuklarını Rektörlük makamında ağırlayan Prof. Dr. Çomaklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum’un kalkınması için gerçekleşecek her türlü çalışmanın içerisinde bulunacaklarını söyledi.

Mir Holding ile yapılabilecek proje ve işbirliklerinin görüşüldüğü ziyarette, holdingin devam eden çalışmalarını inceleyen Rektör Çomaklı şunları ifade etti: "Biz bilgi üreten bir kurumuz. Ancak günümüzde üretilen bilgi, direkt veya dolaylı bir şekilde ekonomiye yansımıyorsa fazla bir anlamı kalmıyor. Dünya üniversiteleri artık bu kriterlerin üzerine kuruluyor. Atatürk Üniversitesi olarak biz de bunu başarmaya çalışıyoruz. Üniversitemizde her alanda büyük bir bilgi potansiyeli var. Bunu kullanarak üniversite-sanayi iş birliklerini geliştiriyoruz" dedi.

Misafirperverliği ve yakın ilgisi dolayısıyla Rektör Çomaklı’ya teşekkür eden Mirmahmutoğulları, Atatürk Üniversitesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Mir Holding’in AR-GE, teknoloji geliştirme, test ve laboratuvar ölçekli üretim hizmetleriyle ön plana çıkan bir kurum olduğunu belirten İbrahim Mirmahmutoğulları, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olan Atatürk Üniversitesi ile gerçekleştirilecek çalışmaların kendilerine güç katacağını aktardı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ