MİMDER üyeleri SMA hastası çocuğa duyarsız kalmadı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) üyeleri, daha önce Eyüp Çınar Altuntaş, Talha Çınar da olduğu gibi SMA hastası Destan Duru Evren’e yardım ve destek konusunda duyarsız kalmadı.

Haberde İnsan 30.04.2022 13:52:35 0
MİMDER üyeleri SMA hastası çocuğa duyarsız kalmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.04.2022 13:52

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) üyeleri, daha önce Eyüp Çınar Altuntaş, Talha Çınar da olduğu gibi SMA hastası Destan Duru Evren’e yardım ve destek konusunda duyarsız kalmadı.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu’nu, SMA hastası kız çocuğunun babası Hasan Evren dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bülbüloğlu, “Dernek üyelerimiz ile birlikte Malatya’da yaşayan SMA kas hastalığıyla mücadele eden çocuklarımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Dernek olarak toplumsal duyarlılığı göstererek daha fazla güç birliği ile SMA hastası olan çocuklarımıza sahip çıkma adına yardımlarda bulunduk” dedi.

Başkan Bülbüloğlu, “Şuan da son olarak SMA hastası olan Destan Duru Evren kızımıza değerli üyelerimiz ile güç birliği içerisinde taşın altına elimizi koyarak destekte bulunduk. Destan Duru Evren kızımızın ihtiyacı olan paranın şu anda yüzde 72’sinin tamamlandığını öğrendik. Bizler de bu eksiği kapatma ve çağrıda bulunma anlamında Mübarek Ramazan ayında yardım ve destekte bulunmak istedik. Üyelerimize yaptığımız çağrı neticesinde yaklaşık 10 gün içerisinde Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) olarak üyelerimizin katkısıyla 80 bin TL destekte bulunduk. Kızımız Destan Duru Evren için toplanan parayı hesaba yatırdık. Derneğimizi ziyaret eden kızımızın babası Hasan Evren ile istişarelerde bulunduk. Biz örnek olduk, başka STK’lar da yardım yapmalıdır. Malatya’daki STK’larımıza, belediyelerimize, yerel yöneticilerimize, milletvekillerimize ve bütün Malatya ile İstanbul’da yaşayan iş adamlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bu çağrımız bir an önce neticelenir inşallah. Çünkü fazla zamanımız yok. Gün içerisinde yavrumuz kaslarını kaybetmeden, hastalığı ilerlemeden tedavi ettirelim. Eğer birlik beraberlik sağlarsak çok kısa sürede bu paranın toplanacağına eminim. Malatya halkı duyarlıdır ve sahip çıkacaktır inşallah” diye konuştu.

SMA hastası kız çocuğunun babası Hasan Evren ise evladının sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, evladının ellerinden kayıp gitmemesi için Malatya halkını duyarlı olmaya davet etti. Baba Hasan Evren “MİMDER Başkanı Mehmet bey ile konuyu paylaşınca kendileri dernekleri üzerinden yardım kampanyası başlattı. Allah razı olsun. MİMDER olarak büyük bir etkileşim sağlamak istedi. Allah bin kere razı olsun MİMDER Başkanı ve üyelerinden. Elimizden tutan büyük STK’lardan biridir. Emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ