Memur-Sen İl Temsilcisi Karataş: “Egemenlik, tehdit edilemeyen milletin ve tehdit edilemeyen devletin birliğiyle güçlüdür”

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Karataş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Haberde İnsan 23.04.2021 15:03:57 0
Memur-Sen İl Temsilcisi Karataş: “Egemenlik, tehdit edilemeyen milletin ve tehdit edilemeyen devletin birliğiyle güçlüdür”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.04.2021 15:03

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Karataş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Karataş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yine böyle bir Cuma günü, Yasini şeriflerin ve Buhari-i şeriflerin okunarak, halkın yoğun katılımı ile Hacı Bayram Camiinde kılınan Cuma namazı sonrası dua ve tekbirlerle açılışının 101.sene-i devriyesini tebrik ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi: İstiklal ve istikbal mücadelemizin, özgür irademizin, hür ve bağımsız yaşama azmimizin sembol değeri ve kurumsal ifadesidir. Millet Meclisinin açılışı; beşeri tüm vesayet kurum ve odaklarının, meclis ve millet iradesi üzerinde olmayacağının ilanıdır. Hür ve bağımsız yaşamanın, beşeri herhangi bir güce ve kuvvete dayanmadan, yalnızca milletin iradesiyle kazanıldığının ve bu irade birliği ile geleceğe taşınacağının milletçe tarihe atılmış imzasıdır. Millet’in attığı bu imzanın üzerinden bir asır geçmiş olmasına rağmen, yakın tarihimizde,15 Temmuz gecesinde kanlı,kahpe darbe ve işgal girişiminde görülmüştür ki, varlığımızı, özgürlüğümüzü, hürriyetimizi yok ederek, bu milletin iradesini emperyalist güçlere peşkeş çekecek sinsi tuzak ve girişimlere karşı, iradesini ve gövdesini ortaya koyarak geçit vermeyip gerekli dersi vermiş ve imzasına sahip çıkmıştır. TBMM’nin 101.yılında şua üzerinde yaşadığımız bu vatanı bize armağan eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; ülkemizin ve dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyoruz.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ