Kızılay’dan Atatürk Üniversitesine platin madalya

Kızılay’ın en büyük bağışçılarına verdiği Platin Madalya Ödülü, Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer tarafından Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya takdim edildi.

Haberde İnsan 24.06.2021 12:30:35 0
Kızılay’dan Atatürk Üniversitesine platin madalya
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.06.2021 12:30

Kızılay’ın en büyük bağışçılarına verdiği Platin Madalya Ödülü, Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer tarafından Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya takdim edildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üzer’in yanı sıra; Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Fırat Karakurt, Bölge Planlama Sorumlusu Fuat Gülnahar ve Kök Hücre Kazanım Sorumlusu Mustafa Ünver hazır bulundu.

“Bölgemize bağlı kamu kuruluşlarımız ile birlikte iş birliği içerisinde yürüttüğümüz kan bağış kampanyalarına destekler artarak devam ediyor” diyen Dr. Abdullah Üzer, vermiş oldukları desteklerden dolayı kamu kuruluşlarına Türk Kızılay’ı olarak madalyalar takdim edildiğini belirterek: “Atatürk Üniversitesi de kan bağış çalışmalarımızı yürüttüğümüz kamu kuruluşlarımızdan bir tanesi. Yıllık ortalama 6000-6500 ünite kan aldığımız üniversitemiz olarak Platin Madalya almaya hak kazandı. Kan bağışı etkinliklerimize gösterdikleri ilgiden dolayı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı nezdinde tüm Atatürk Üniversitesi ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Rektör Çomaklı: “Tüm Atatürk Üniversitesi Ailesine Teşekkür Ediyorum”

“Bu ödül, Atatürk Üniversitesinin yardımlaşma ve dayanışma kültürüne haiz, kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle paylaşmayı bir görev sayan anlayışının tezahürüdür” ifadelerini kullanan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı: “Bölgeye hizmet veren önemli bir hastaneyi üniversite bünyemizde barındırıyoruz. Bu nedenle Türk Kızılay’ı ile sürekli iş birliği içerisindeyiz. Öğrencilerimiz ve akademik ile idari personelimiz de sürekli kan bağışınca bulunuyor. Bu döngü devam ettiği müddetçe gereken ihtiyaçlar her zaman karşılık bulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Platin Madalya Ödülünü almamıza vesile olan tüm Atatürk Üniversitesi ailesine teşekkür ediyor, Kızılay’a ise nezaketinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trabzonspor, Samsunspor'u 3-0 Yenerek Zirve Yolundaki İddiasını Sürdürdü


Van Spor

Erzincan amatör U14 Ligi başladı


Van Spor

Ağrılı boksör Sezgin Acar Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığlı sporcu gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ