Kaymakam İlidi: “Kimse birlikteliğimizi bozamaz”

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Bulanık ile Erentepe belediyelerinin başkan vekili Mehmet İlidi, bu coğrafyada birlik ve beraberliğimizi çekemeyen birçok güç olabileceğini belirterek, “Bizler birbirimize sıkı sıkıya bağl?

Haberde İnsan 28.04.2022 11:26:47 0
Kaymakam İlidi: “Kimse birlikteliğimizi bozamaz”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.04.2022 11:26

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Bulanık ile Erentepe belediyelerinin başkan vekili Mehmet İlidi, bu coğrafyada birlik ve beraberliğimizi çekemeyen birçok güç olabileceğini belirterek, “Bizler birbirimize sıkı sıkıya bağlıyken kimse bu birlikteliğimizi bozamaz” dedi.

Erentepe Merkez Camisi’nin taziye evinde verilen iftar yemeğine Kaymakam Mehmet İlidi, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyyup Özkök, Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak, sivil toplum kuruluşları başkanları, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeğinin ardından Kaymakam İlidi ve beraberindekiler, kahvehanede oturup vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti.

“Huzur ve barış içinde yaşamak hepimizin ortak amacıdır”

Tüm vatandaşların oruçlarının kabul olması dileğinde bulunan Bulanık Kaymakamı Mehmet İlidi, "Huzurun, kardeşliğin ve barışın olduğu bir ortamda yaşamak hepimizin ortak amacıdır. Bu coğrafyada bizim birlik ve beraberliğimizi çekemeyen birçok güç olabilir. Fakat şu da bilinmelidir ki bizim birlik ve beraberliğimiz pamuk ipiyle birbirine bağlı değildir. Bizler birbirimize sıkı sıkıya bağlıyken kimse bu birlikteliğimizi bozamaz. Ben Erentepe’den, Erentepelilerle birlikte olmaktan, oruç ayının bereketini sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin" dedi.

“Erentepe Belediyesinin borcunun yarısını ödedik”

Erentepe Belediyesinde yapılan hizmetlere de değinen Kaymakam Mehmet İlidi, “Erentepeliler bir konu olduğunda hepsi birlikte kenetleniyor. Bir birliktelik oluşturabiliyorlar. Bildiğiniz gibi geldiğimizde Erentepe’de eski camiyi yıkıp yeni caminin inşasına başladık. Biz burada bu caminin inşaatına başlarken vatandaşlar da yardım ederler mi diye tereddütlerimiz vardı. Ama çok şükür vatandaşlarımızın da büyük katkılarıyla camimizi neredeyse bitirdik. İnşallah 2-3 aya ibadetlerimizi burada yapabileceğiz. Erentepe’ye özel bir önem veriyoruz. Buraya geldiğimizde belediyemizin 13 milyon civarında borcu vardı, bu borcun 5 milyonunu ödedik ve ilçemizin yollarına 50 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik. Rutin olan diğer belediye hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz. Parklarımızın yenileme çalışmalarını yaptık. Bunların dışında Gülçimen köyünü beldemize bağlayarak mahalle yaptık. Bu mahallemizin imarını yaptık. Beldemizin güvenliği ve vatandaşlarımızın huzuru için mahallemizin her tarafına güvenlik kameraları kurduk” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

Futbol Dünyasını Sarsan İddia: Aydınus'tan MHK ve Hakem Kardeşler İçin Bomba Açıklamalar


Van Spor

Galatasaray - Konyaspor Maçı'nda Goller Art Arda geldi.. Canlı Takip - Canlı İzle


Van Spor

Arif Ünver’den Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

Elazığ’da kuşak terfi sınavları yapıldı


Van Spor

Avrupa’dan madalya ile dönüyorlar


Van Spor

Genç sporcu Doğan Hırvatistan’dan madalya ile döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ