Kars’ta, “Vefa Sosyal Destek Grubu” 5 bin 821 talebi karşıladı

Kars’ta, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde Kars Valisi Türker Öksüz Başkanlığında oluşturulan ’’Vefa Sosyal Destek Grubu’’, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların iht

Haberde İnsan 22.04.2020 12:09:57 0
Kars’ta, “Vefa Sosyal Destek Grubu” 5 bin 821 talebi karşıladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kars’ta, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde Kars Valisi Türker Öksüz Başkanlığında oluşturulan ’’Vefa Sosyal Destek Grubu’’, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara ’’Sokağa çıkma yasağı’’ genelgesi doğrultusunda Kars Valiliği bünyesinde oluşturulan ’’Vefa Sosyal Destek Grubu’’ tarafından, ihtiyacı olan vatandaşların evlerinden çıkmasını önlemek amacıyla ihtiyaçları karşılanıyor.

Kentte evden çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşların Kars Valiliğine ulaşan alışveriş, banka, PTT, sağlık, seyahat, sosyal hizmetler ve gıda gibi 5 bin 821 talep ’’Vefa Sosyal Destek Grubu’’ tarafından karşılandı.

Kars Valiliği, 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanların 112, 155 ve 156 numaralarını arayarak, taleplerini iletmelerini istedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem