Kars’ta 2019 yılının ilk Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Kars’ta 2019 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Türker Öksüz, Başkanlığı’nda yapıldı.Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Kaymaka

Haberde İnsan 22.01.2019 16:15:30 0
Kars’ta 2019 yılının ilk Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.01.2019 16:15

Kars’ta 2019 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Türker Öksüz, Başkanlığı’nda yapıldı.

Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ile Kurum ve Daire amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Türker Öksüz, göreve yeni başladığı için Kars’ı tanıma safhasında olduğunu söyledi.

Vali Türker Öksüz, “Toplantıda 2018 yılının genel bir değerlendirmesini yapacağız. 2019 yılı programı belli olmamasına rağmen bazı öngörüleri, teklifleri, önemli hususları değerlendirme şansımız olur diye düşünüyorum. Kurumlarımız hem genel yatırımlar hakkında hem çok kısa tanıtıcı özet yapmaları hem de toplantının amacı olan koordinasyonu sağlanmak, bir sorun var mı? Ya da bunların önünde bir engel var mı? Koordinasyonu gerektiren bir husus var mı? Bunları görüşelim” dedi.

Öksüz, “Biliyorsunuz bu şehir, çok önemli bir şehir, tarihi bir şehir, turizmde kazandığı ivme ile son günlerde hızla gelişen ve ülkemizin gündeminde de yer alan bir şehir, bu şehrin sahip olduğu değerlerin farkında olmamız lazım. Farkında olursak yatırımlarımızı ona göre yönlendirme şansına sahip oluruz diye düşünüyorum. Hızla ivme kazanan hem bu turizm potansiyeli değerlendirmek ve bu konuda her hangi bir aksaklığa meydan vermemek bütün kurumlarımız hassasiyet içerisinde olmalıdır” diye konuştu.

Vali Türker Öksüz’ün konuşmasının ardından sırasıyla Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu ile yatırımcı kurum ve daire amirleri 2019 yılı yatırım programları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ