Kadın Off-Road kulübü üyelerinden farklı 8 Mart kutlaması

Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Haberde İnsan 8.03.2022 09:24:12 0
Kadın Off-Road kulübü üyelerinden farklı 8 Mart kutlaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.03.2022 09:24

Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Erzurum’da 20 kadının girişimi ile kurulan Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına Palandöken Kayak Merkezinde gösteri yaptı.

Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Türkiye’de ilk ve tek Off-Road kadın Kulübü olma özelliğini taşıyor. Off-Road kulübü üyesi kadınlar Palandöken Kayak Merkezi eteklerinde ilk buluşmalarını yaptılar.

Kulüp Başkanı İlknur Yalçın gösteri öncesi kulüp üyelerine kısa bilgilendirme yaptı. Başkan İlknur Yalçın, “Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü olarak burada toplanmış bulunuyoruz. Cefakar ve vefakar Türk kadını olarak değil de güçlü ve gücü ile toplumun temel taşını oluşturan Türk kadını diyerek başlamak isterim. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak istedik. Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Anadolu kadınının var olan gücünü, mücadele ruhunu yapabileceklerini bildiğimiz için bölgemiz ve ülkemiz kültür ve turizm faaliyetlerine katkımız olması ve ülkemizde çoğunlukla erkeklerin yapmış olduğu bu sporu artık kadınlarımızın da yapabileceği adına Kasım 2017’de 7 iş kadınımızla bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bu spor dalında Türkiye’de kurulan ilk kadın Off-Road kulübüyüz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen il sivil toplumla ilişkili müdürlüklere, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, EJDER Off-Road Kulübüne, Kamp Karavan Derneğine, ailelerimize ve bizimle inanarak yürüdüğümüz üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Off-Roadcı kadınlar daha sonra araçlarına binerek zorlu parkurda gösteri yaptı. Aracı kara saplanan kadın sürücünün yardımına yine araçlarından inerek yardıma koşan kadın sürücüler oldu ve kara saplanan aracı iterek çıkardılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakkari’de Okul Sporları Kros Yarışları yapıldı


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan deplasmanında


Van Spor

Bulanık’ta stadyum yenileniyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor’un hedefi 2’de 2


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ