Kadın Off-Road kulübü üyelerinden farklı 8 Mart kutlaması

Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Haberde İnsan 8.03.2022 09:24:12 0
Kadın Off-Road kulübü üyelerinden farklı 8 Mart kutlaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.03.2022 09:24

Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Erzurum’da 20 kadının girişimi ile kurulan Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına Palandöken Kayak Merkezinde gösteri yaptı.

Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Türkiye’de ilk ve tek Off-Road kadın Kulübü olma özelliğini taşıyor. Off-Road kulübü üyesi kadınlar Palandöken Kayak Merkezi eteklerinde ilk buluşmalarını yaptılar.

Kulüp Başkanı İlknur Yalçın gösteri öncesi kulüp üyelerine kısa bilgilendirme yaptı. Başkan İlknur Yalçın, “Anadolu Kadın Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü olarak burada toplanmış bulunuyoruz. Cefakar ve vefakar Türk kadını olarak değil de güçlü ve gücü ile toplumun temel taşını oluşturan Türk kadını diyerek başlamak isterim. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak istedik. Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Anadolu kadınının var olan gücünü, mücadele ruhunu yapabileceklerini bildiğimiz için bölgemiz ve ülkemiz kültür ve turizm faaliyetlerine katkımız olması ve ülkemizde çoğunlukla erkeklerin yapmış olduğu bu sporu artık kadınlarımızın da yapabileceği adına Kasım 2017’de 7 iş kadınımızla bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bu spor dalında Türkiye’de kurulan ilk kadın Off-Road kulübüyüz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen il sivil toplumla ilişkili müdürlüklere, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, EJDER Off-Road Kulübüne, Kamp Karavan Derneğine, ailelerimize ve bizimle inanarak yürüdüğümüz üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Off-Roadcı kadınlar daha sonra araçlarına binerek zorlu parkurda gösteri yaptı. Aracı kara saplanan kadın sürücünün yardımına yine araçlarından inerek yardıma koşan kadın sürücüler oldu ve kara saplanan aracı iterek çıkardılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ