İstanbul’da büyük Mutki ailesi buluşması gerçekleştirildi

İstanbul’da bir otelin toplantı salonunda Bitlis Mutki Dernekler Federasyonu (BİMFED) buluşması gerçekleştirildi.

Haberde İnsan 20.03.2022 23:17:47 0
İstanbul’da büyük Mutki ailesi buluşması gerçekleştirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.03.2022 23:17

İstanbul’da bir otelin toplantı salonunda Bitlis Mutki Dernekler Federasyonu (BİMFED) buluşması gerçekleştirildi.

Büyük Mutki ailesi buluşmasına Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) milletvekilliği yapan Bitlisli Emrah Yeşilyaprak, STK’lar ve Bitlisli iş insanları katıldı.

BİMFED Mutki Dernekler Federasyonu Başkanı Ferat Bulut, buluşmada yaptığı konuşmasında kuruluş amaçlarından bahsederek, 3 ana madde ile yola çıktıklarını ifade etti.

Bulut, konuşmasında şunları söyledi. "Mutki’yi ülke genelinde tanınırlığını arttırmak, topluma faydalı olacak hizmetlerde bulunmak ve sürdürebilirlik ve süreklilik. Bu üç madde ile başarı trendini yakalayıp, yolumuza sizlerle devam etmek istiyoruz. Tabi ki bu başarı sadece federasyon yönetimimizin değil, bize bağlı olan 25 derneğimizin başarısıdır. Dernek başkanlarına buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük alkışı dernek başkanlarımız ve yönetimleri hak ediyor. Mutki Federasyonu olarak her zaman birleştirici, topluma yön veren bir toplum olacağımıza inanıyoruz. Şahsım olarak da özelde Mutki, genelde Bitlisli hemşerimizle beraber güzel projelerle bugün olduğu gibi, yarında beraber olacağımızın sözünü buradan vermek istiyorum" dedi.

BİMFED, Başkanı Ferat Bulut, Mutki ile ilgili projelerden de bahsederek sözlerin şöyle devam etti. "Mutki ilçemizde ve köylerinde başarılı öğrencilerimizi ödüllendirip İstanbul’da misafir etmek. Mutkili bürokrat ve iş insanlarımızın veri tabanını oluşturmak. Buradan altını çizerek söylemek istiyorum.

Mutki Federasyonu olarak hiçbir partiye ne yakın, nede uzağız. İlçemizde liyakatli gençlerimiz Çok görev verilince memleketimize hizmet etmeye hazırlar. Bizde kurum olarak yanlarında olacağız inşallah. Biz Mutkililer aldığımız her görevi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyor, en iyi şekilde yapmaya de devam edeceğiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ