İlk turist kafilesi Malatya’da

Malatya’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla başlatılan ve şehrin turizm potansiyelini artırmayı amaçlayan Kayısı Çiçeği Festivali sonrasında Antalya’dan yola çıkarak Malatya’ya gelen ilk turist kafilesini Büyükşehir Belediye

Haberde İnsan 31.05.2021 13:34:35 0
İlk turist kafilesi Malatya’da
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.05.2021 13:34

Malatya’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla başlatılan ve şehrin turizm potansiyelini artırmayı amaçlayan Kayısı Çiçeği Festivali sonrasında Antalya’dan yola çıkarak Malatya’ya gelen ilk turist kafilesini Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan karşıladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle kamu kurumları, belediyeler, STK ve (MAGTAD) Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından gerçekleştirilen Kayısı Çiçeği Festivali, ilk meyvelerini verdi. Antalya’dan 32 kişilik ilk turist kafilesi Malatya’ya geldi. Antalya’dan gelen ilk turist kafilesini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan karşıladı.

İlk Turist kafilesinin bugün itibariyle Malatya’ya geldiğini belirten Başkan Gürkan, “Malatya’nın tanıtımı açısından son derece önemli olan Kayısı Çiçeği Festivali kapsamında Antalya’dan gelen ilk turist kafilesini iki gün boyunca Malatya’da ağırlayacağız. İki günlük destinasyon içerisinde Malatya’da tarihi, turistik, doğa güzellikleri ile ören yerleri ve müzelerimizi gezecekler. Malatya seçilmiş insanlar diye tabir ettiğimiz Darul Rıfat insanları tarafından ağırlanacaklar ve en güzel şekilde yolcu edileceklerdir. İnşallah en güzel şekilde ağırlanacaksınız ve mutlu bir şekilde de uğurlanacaksınız. Burası huzur şehri olduğu için huzur içerisinde şehrinize gideceksiniz. Antalya’dan gelen tüm misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

Kafile sorumlusu Arife Temur ise Malatya’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek inşallah bundan sonrada turların devam edeceğini belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirten misafirler, gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

Turist kafilesi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı Malatya Malatya şarkısıyla uğurladı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ