Ilıca Termal Tesisleri 1 Temmuz’da açılıyor

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, iki müjdeyi bir arada verdi. Başkan Orhan, pandemi sebebiyle uzun bir süredir hizmet veremeyen Ilıca Termal Tesisleri’nin 1 Temmuz Perşembe günü itibariyle kapılarını yeniden açacağını, haf

Haberde İnsan 23.06.2021 15:16:13 0
Ilıca Termal Tesisleri 1 Temmuz’da açılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.06.2021 15:16

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, iki müjdeyi bir arada verdi. Başkan Orhan, pandemi sebebiyle uzun bir süredir hizmet veremeyen Ilıca Termal Tesisleri’nin 1 Temmuz Perşembe günü itibariyle kapılarını yeniden açacağını, haftanın her Çarşamba günü ise, kaplıcaların engelli vatandaşlara ücretsiz tahsis edileceğini bildirdi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Salgınla mücadele döneminde faaliyetlerine geçici süreyle ara verdiğimiz Ilıca Termal Tesislerimizin kapılarını uzun bir aradan sonra yeniden açacak ve hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Başkan Orhan, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda kaplıcalardan engelli vatandaşların da ücretsiz faydalanabileceklerini vurgulayarak, “Bundan böyle engelli vatandaşlarımız haftanın her Çarşamba günü kaplıcamızdan herhangi bir ücret ödemeden faydalanabilecek” diye konuştu.

Engelli Vatandaşlara Çarşamba Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak normalleşme takvimi doğrultusunda salgınla mücadelenin yine devam edeceğinin altını çizen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Biz de tesislerimizde tedbirlerimizi ona göre almış olacağız” dedi.

Bu bağlamda engelli vatandaşların kaplıcalardan herhangi bir aksaklık yaşamadan faydalanabilmeleri için çok özel bir planlama yaptıklarını anlatan Başkan Orhan, “Kaplıcamızı her hafta sadece Çarşamba günü engelli vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize özel olarak tahsis edecek, salgınla mücadele de dahil olmak üzere tüm tedbirlerimizi de, yine Çarşamba gününe özel şekilde planlayacağız. Çünkü engelli vatandaşlarımızın konforu kadar, sağlık ve sıhhatleri de bizi yakından ilgilendiriyor. Neticede hepimiz onları korumak, kollamak ve gözetmekle mükellefiz. Bu doğrultuda engelli kardeşlerimizin de kaplıca planlarını Çarşamba günleri için yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ