Hurdacılar Sitesi Derneğinden Başkan Sekmen’e teşekkür ziyareti

Erzurum Hurdacılar Sitesi Derneği Başkanı Tayfun Alagaş’ın ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hurdacıların yüzünü güldürecek çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Haberde İnsan 28.01.2022 08:59:29 0
Hurdacılar Sitesi Derneğinden Başkan Sekmen’e teşekkür ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.01.2022 08:59

Erzurum Hurdacılar Sitesi Derneği Başkanı Tayfun Alagaş’ın ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hurdacıların yüzünü güldürecek çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Hurdacılar Derneği Başkanlığına seçildikten sonra kolları sıvayan Tayfun Alagaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Serkan Aydın’ın da katıldığı ziyaret de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hurdacıların sorunlarını aktaran Tayfun Alagaş, "Hurdacılar sitemiz ılıca yolu üzerine taşındı. Sitemiz esnaflarımız için yetersiz kalıyor. Sektörde daha fazla hizmet verebilmemiz adına sizlerden destek bekliyoruz. Ayrıca Şehir merkezinde 2. el eşya satışı yapan korsan hurdacıların sayısı artamaya başladı. Bizlerde site esnafı olarak bu durumdan çok etkilendik ve aylardır iş yapamaz boyuta geldik. Büyükşehir Belediyemiz ile Yakutiye Belediyemizin koordineli bir çalışma yaparak korsan hurdacıların önüne geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Tayfun Alagaş’tan sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, Genel Sekreter Zafer Aynalı ve Genel Sekreter Yardımcısı Burhan Salın’ın da katıldığı ziyarette önce hurdacılar sitesinin genişletilmesi konusunda talimat verdi ardından ise korsan hurdacılara karşı ekiplerin daha sıkı kontroller sağlayarak site dışında hurdacılık yapılmasına asla izin verilmeyeceğini ifade etti.

Erzurum’daki hurdacılar sitesinde yer alan esnafların daha modernizasyon ve geri dönüşüm üretiminde etkin olması için kendisinde elinden geleni yapacağını ifade eden Başkan Mehmet Sekmen, "Yeter ki Erzurum kazansın, Erzurum esnafı kazansın. Korsan hurdacılara asla nefes aldırılmayacak. Esnafımızın sorunlarının giderilmesi içinde sitenin genişletilmesi için tüm imkanları seferber edeceğiz" dedi.

Samimi bir atmosferde geçen Ziyaret de Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkürlerini ileten Hurdacılar Dernek Başkanı Tayfun Alagaş, "Başkanımız ile yeni yönetim olarak ilk kez bir araya geldik ve kendisinin nasıl Erzurum için çalıştığını Erzurum esnafı için seferber olduğunu gördük. Hurdacılar sitesi esnafları olarak bundan sonraki süreçte Başkanımız Mehmet Sekmen ile sık sık istişarelerde bulunarak sektörümüzün daha etkin ve gelişip büyümesi için çaba sarf edeceğiz. Sayın Sekmen’in sıcak ilgi ve alakasından ötürü gerek dernek yönetimim adına ve gerekse hurdacılar sitesi esnafımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ